Salut!
da,imi place.Desi port jeansi superskinny am senzatia ca o iau in jos daca nu sunt ancorati de o curea.
Bună. Cati ani ai? La fel și eu, rar dacă port fără curea, pana și la blugii care îmi vin perfect și nu ar avea cum sa cada îmi place sa port ma simt ciudat fără. Dar cum obișnuiești bagi în blugi tricoul sau nu?
Salut!
Fac parte din generatia Y.
Nu bag tricoul in blugi.Nu imi place sa fie sifonat.Am picioarele destul de lungi cat sa port tricoul peste blugi.
De ce?
Deloc
Întrebam de ce gen am observat ca majoritatea fetelor nu le place sa poarte dar nu înțeleg de ce. Mie mi se pare ciudat sa nu port, clasic ma îmbrac intr-un tricou negru băgat intr-o pereche de blugi negri și pun o curea neagra de piele la ei, is destul de strâmbi nu ar aluneca nici fără dar mi se pare mie dubios sa nu port parca îmi lipsește ceva. Ma simt mai inconfortabil sincera sa fiu dacă nu port am continuu tentinta sa ii aranjez sa mai trag puțin în sus ( prind de bucle și mai trag puțin deșii nu cad parca nu știu cum sa zic ). Dacă nu as avea curea și ar trebui sa aleg sau sa fug undeva ar trebui sa am grija pantalonilor asa ma simt mult mai lejer și destinsa. Pun și o poza ( decupata evident nu vreau sa mi se vadă fața aici ) cu o poza de a mea cam cum port bine aici era tricou alb dar înțelegi ideea. An încercat poza în drive și am dat link de acolo
https://drive.google.com/......CKfIs/view
Cati ani ai?
Cu ce te ajuta dacă îți zic?
Da-mi mesaj pe mail
cinevacareva56789@gmail.com