Portofelul cu bani, telefon, cheile, 3 gloss-uri de buze,un ruj roz, o pudra, o pensula pentru pudra, penseta, pila de unghii, 2 mascara,creion pentru sprancene,tus,parfum,guma de mestecat, o oglinda cu perie de par, o mini agenda, pix, bomboane, 2 agrafe de par, casti pentru telefon si cam atat.
Pai...portofel,telefon,un gloss transparent, 2 rujuri roz,un corector,fond de ten,pudra, parfum, pila de unghii, guma de mestecat, pieptene, 2 absorbante, vreo 3 pixuri,o iconita,bomboane de menta,casti de telefon,o foarfecuta mica,o umbrela de geanta(la mine se anunta ploaie), un ursulet micut de plus, sticla cu apa, niste biscuiti.Da, stiu, am muuultee!
Poi in poseta mea sunt:
~casti de mp4
~un inel cu fundita
~luciu de buze
~aparatul foto
~un pix
~o iconita
~Cheile
~un post-it cu inimioare
~fixativ
~un lantisor
~o carte
~bani
cam atat
1.portofel
2.agrafe de par
3. pudra
4.guma de mestecat
5.balsam de buze cu spf
6.luciu de buze pentru volum
7.carbuni pentru desen-portrete
8. pixuri colorate
9.un stilou
10.un marker
11.o agenda mica
12.o alta agenda mica
13.o crema de maini
14.un cd
15. ochelari de soare
16.servetele umede
17.o pagina dintr-un ziar
18.un ruj rosu
19.cutiuta cu minuni-oriflame
20.un burete de par
21.un pliculet de frappe
23.un creion pentru portrete
Pai in gentuta mea se gasesc:
un portfard care contine: fond de ten, rimel, luciu de buze, tus.
Parfum.
cheile.
telefon.
mp4.
portofel.
buletinu.
o pila si o penseta.
servetele umede.
un tampon.
o iconita.
in a ta?
In a mea se gasesc:portofelul cheile telefonul tigarea electronica anticearcan 2 rujuri 2 luciuri pudra servetele umede mini deodorant 2 elastice par creion negru ata dentara spray de gura parfum agenda pix
credeam ca doar la mine sunt asa multe )
Un parfum,un pachet cu servetele,alt parfum,un strugurel,castile,telefonul,jucarii,o foarfeca,un piaptan, portofelu, niste bani inclusi in el, un stick, cheile, o sticla de apa si gata.
Deci eu am asa :
Pudriera, agrafe, un rimel, un strugurel, 3 pixuri, doua carnetele, un mar, portofelul, o lanterna miica, ac sh ata, Lipici, niste pansamente, o sticluta foarte micuta cu putin spirt, o oglinda de rezerva, niste fond de ten, parfum, un piepten, am gasit sh o oja, servetele, telefonul, castile sh cam atat.
Ok,dar ce se intampla daca una minte? Dar in fine, am niste casti dinalea mari, mp3-ul,fixativ,o fontita fon de ten alb, rimel, ruj albastru care daca til stergi de pe buze ramane roz aprins doua zile si 2 ob-uri
Portofel,portfard(ruj,rimel,fond de ten parfumul preferat bvlgari omnia), ochelari de soare telefon si cheile de la masina si casa
Rimel.servetele umede,servetele uscate, luciu, farduri, castile de la telefon, mp4, fond de ten., o bratara, si o agenda.
Drept sa iti spun ce am eu in geanta ( DAR SA NU MA COPIEZE NIMENI! ATUNCI NU MAI E CONCURS )incepem am pachet de servetele, portofel, doua balsamuri de buze, teelefon si casti. un plick cu ciocolata calda, un pachet de guma ( nu te soca sunt multe geanata mea este destul incat sa incapa orice ) o trusa mica de machiaj, o pereche de ochelari si un parfum mititel, cheia de la masina, poate ca sunt putine dar de mai multe nu am nevoie FUNDA?
Si cam asa arata genuta mea :
-un fond de ten
-un balsan de buze, un ruj portocaliu si unul rosu
-creion de ochi negru, verde
-ochelari de soare
-cheile de la apartament
-oglinda
-2 pixuri si un carnetel
-guma de mestecat si un Snickers
-un pieptene
-3 absorbante
-aparatul foto