| BlancaFantasma a întrebat:

Fetelor va rog ajutati`ma! fac parte din clasa organizatoare a balului bobocilor, care va fi diseara.Trebuie sa ma imbrac elegant insa in sala e extrem de frig chiar si cu paltonul pe mine o sa inghet! in plus n`am ce sa`mi iau in picioare decat pantofi decupati in fata ce ziceti "vine urat" paltonul gros(de iarna, lungut ) cu pantofi (care i-am luat asta-primavara?)eu m`am uitat in oglinda si nu`mi vine urat deloc, dar nu stiu nu cred ca se potriveste... m`am gandit sa ma duc in blugi, dar majoritatea fetelor vin in rochite, si in plus am si un coleg care`mi place(el nu ma place) si as vrea sa ma vada mai "eleganta"... dar e foarte frig, si eu imediat racesc! so, ce sa fac? sunt clasa organizatoare, dar eu personal nu apar pe scena deloc.totusi dirigu` a zis sa venim imbracati elegant, toti. sfaturi va rog! apropo am palton rosu(mie`mi place foarte mult), ce ziceti sa`mi iau dress`uri culoarea piciorului sau negre, gen colanti?(dar nu cred ca gasesc ca am mai cautat la magazine).

1 răspuns:
| simiy a răspuns:

Daca e frig cred ca ar trebui sa mergi cu pantaloni, negru ar fi cel mai potrivit ca sa arate elegant si merge si cu paltonul rosu. ai putea sa iti cizme dar daca zici ca ai doar pantofi decupati in fata nu stiu ce sa zic, nu prea merge cu palton doar daca pantalonii iti acopera pantofii. ai putea sa iti cumperi o pereche de cizme ieftine ( sunt care arata bine dar au calitate proasta) dar pentru o seara 2 merge