anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor va rog ajutati-ma! Sunt disperata! In 4 zile merg la mare si am par pe picioare, care cea mai eficienta metoda de epilare\depilare tinand cont ca cu aparatul electric nu pot deoarece ma doare, cu crema am auzit ca tine foarte putin, cu aparatul de ras la fel iar cu ceara nu am incercat si mi-e putin cam frica...ve rog! :*:*

Răspuns Câştigător
| Dariii a răspuns:

Eu am folosit ceara.nu doare foarte tare si ai pielea fina aprox. 2 saptamani.Eu zic sa alegi ceara si pe deasupra firul de par va fi mai subtire si nu va mai fi asa de des

13 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Eu personal as alege lama de ras (m-as rade si in vacanta zilnic in timp ce fac dus dimineata, dureaza foarte putin. asa as avea zilnic pielea fina de bebe big grin ) sau ceara (insa daca e pentru prima data, te va durea destul de tare sigh worried, dar e suportabil, merita incercat, daca nu vrei sa folosesti lama de raswinking ). Succes!winking day dreaming

| Emeraude a răspuns:

Eu folosesc aparatul de epilat, daca ai unul cu cap de epilare pentru zonele sensibile il poti folosi pe acela, pentru ca nu smulge firul, ci doar il taie, ca si in cazul lamei si am observat ca nu creste la fel de repede ca si-atunci cand ma fac cu lama ...si nu doare chiar atat de rau pe cat ai auzit, prima data ai o senzatie asa mai ciudata, apoi te doare putin si dupa aceea nu vei mai avea treaba, fiindca te obisnuiesti. Crema epilatoare contine substante chimice, eu evit s-o folosesc. Ma fac doar cu epilatorul si in cazuri de urgenta (cand sunt pe fuga) ma fac repejor cu lama si scap ieftin, dar in cateva zile imi creste la loc, din pacate.
Mult succes si o vacanta placuta, fara problema firelor inestetice de par tongue! Pa-pa!

| adellinas a răspuns:

Ai cam exclus toate metodelehee hee Incearca cu spuma Veet. Tine cam o saptamana, acum, oricum iei tubul cu tine si te poti epila si acolo.

| RфZaημtzα a răspuns:

Cu` ceara si te tine o saptamana.eu asa facbig grin

| noName_8681 a răspuns:

Eee andra, daca vrei sa te tina ceara si epilatorul sunt cele mai bune! eu zic sa folosesti epilator, e cal mai bun. si nu doare asa de tare. Prima data intr-adevar doare, dar apoi nu ca te obisnuiesti.

| ioana181 a răspuns:

Cu crema. Daca tine putin te mai faci inca odata cat esti la mare (dar ar trebui sa dureze macar 5 zile).

| adriana_5532 a răspuns:

Cu banda numai ca te doarebatting eyelashes

eu zic sa te epilezi cu ceara ...eu merg la salon si cu ceara ma epilez si nu ma doare asa tare ...nu costa mult in jur de 20-25 de lei eu platesc 20 de leihappy nu doare tare

| ramonatm17 a răspuns:

Pai baba la frumusete sufera. iti recomand caludros epilarea cu ceara pentru ca dupa parerea mea e cea mai ok, dar nha exista un minim de durere

| TestoasaRoz a răspuns:

Si eu am aceeasi problema.straight face Sincer cred ca voi indura durerea si imi voi face cu aparatul electric.:-s Sti cum se spune laughing : Baba sufera la frumusete!batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Crema epilatoare!

| baubau_9290 a răspuns:

Pai depinde daca ai mult par pe picioare, atunci iti recomand ceara sau benzile, desi doare. a aparut oricum ceva ceara noua ca si mierea [NAIR se numeste ] si o poti incalzi in mircounde si nu e asa "dureroasa" ca si cea clasica. o gasesti in farmacii. eu am incercat si rezultatul a fost ok, zic ca merita.de obicei eu ma fac cu crema, dar trebuie sa ma epilez tot la 3 zile daca ma fac cu eastraight face iar de lama ce sa zic.nici vorba, mai ales daca mergi la mare
succes si distractie placuta

| Alexandra_1769 a răspuns:

Pai, eu ma epilez cu aparatu electric, chiar daca ma doare, pentru ca stiu ca nu voi mai avea par pe picioare aproximativ 2 saptamana., dar tu poti incerca si cu ceara, mi nu me se pare la fel de dureros ca si cu aparatul, te ustura putin cand tragi, 2-3 secunde si apoi gata.Sunt f. bune benzile de ceara rece! incearca!

| Ranny a răspuns:

Crema depilatoare esre cea mai eficenta... tine cam aproximativ doua saptamani. Asta este solutia cea mai buna.