| elena_6631 a întrebat:

Fetelor va rog sa ma ajutati, am doua intrebari. am cosuri rosii pe obraji si sunt dezgutatoare vreau sa scap de ele. cu ce crema sa ma dau?(ceva de la plafar sa fie da nu foarte scumpa, ca nu am un buget foarte mare) si a 2 intrebare e : daca te dai cu zineryt nu ai voie sa folosesti fond de ten pe fata in timpul zilei? funda :d

7 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Eu îţi recomand să te duci la dermatolog dacă chiar doreşti să scapi de ele. Cât despre a doua întrebare nu folosi fond de ten dacă te dai cu zineryt. Baftă!

| corcodusa2013 a răspuns:

Eu am 28 ani si nu am scapat inca de cosuri, am folosit zineryt si tot degeaba. frumusetea vine dinnauntru, daca tu te iubesti asa cum esti iti spun eu ca si altii te vor iubi.
parerea mea e sa nu dai importanta cosurilor.

| babykeykey a răspuns:

Eu am un remediu.Este foarte scarbos...insa functioneaza. Daca esti interesata, da-mi add : Bubbl3_gum_b5 happy

| wanna_7811 a răspuns:

Buna.Si eu eram in aceeasi situatie pana acum 6 luni cand am cumparat de la farmacie o crema cu saruri.nu e scumpa si e singura care mi-a folosit.In legatura cu zineryt nu stiu. mie mi-a folosit la inceput dar dupa au inceput sa imi apara cosurile la fel ca la inceput. Sper ca ti-am fost de folos!winking

| membrugirl2010 a răspuns:

Pai si pudra de argila e buna, dar cel mai bine->dermatolog.

| cristianorudi7 a răspuns:

Cu fata asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu folosi nici-o crema, nu vor fi eficiente(mai ales daca ai tenul gras). Foloseste doar Zineryt-ul o data sau de doua ori pe zi, ai grija sa ai in permanenta fata curata, evita sa pui mana pe fata si nu mai folosi fond de ten, pudra sau fard de obraz.