Aveam cand eram mai mica, de aur, pe care nu-i dadeam niciodat jos. Dar acum am crescut, nu mai port de aur ci in genul astora:
http://www.google.ro/......tp?/imgres r:11, s:0 dar si astia doar cand ies undeva sau merg la scoala, acasa nu mai port, n-are rost.Si da, am o pereche in genul celor de mai sus, pe care ii port mereu cand ies in club.Nu stiu, simt ca imi poarta noroc(cam stupid, stiu:D) dar parca ma tem sa iau si alta pereche de cercei, sa nu-mi poarte ghinion:)). De aceea, oricum m-as imbraca, eu tot pe aia ii aleg.Plus ca sunt negri si merg la orice:P.
Tin minte ca am avut o pereche de cercei de aur (erau transmisi din generatie in generatie)... de cand am implinit un an - doi, pana pe la vreo 8. nu cred ca va bate cineva recordul
Au ii port de cand m-am nascut deoarece sunt comozi si in primul rand au o valoare sentimentala uriasa!
Pai am avut niste cercei stelute si i-am tintu de la ziua mea din februarie pana in mai la ziua unei colege cand i-am schimbat.
Astana, smanam in privinta asta.Eu aveam niste cercei de aur pur care au fost ai bunicii mele.Pana la varsta de 2 ani am avut alti cercei, iar de la 2 pana cand am implinit 9 ani i-am avut.Si acum am altii, pe care nu i-am mai dat jos de 2 ani de cand i-am cumparat.
Buna!
Am avut o pereche de cercei de aur pusi la botezul meu si i-am dat jos pe la 9-10 ani.
De cand aveam 8 luni si acum am aproape 14 anii. cam de mult timp. 13 anii si 2 lunii
anonim_4396 întreabă: