| fluffy_2714 a întrebat:

Fetelor, vi se pare ciudat ca in clasa a 12-a sa va duceti cu ghiozdan la scoala?

Răspuns Câştigător
| Bogdana91 a răspuns:

De ce sa fie ciudat? De cand ghiozdanul a devenit un accesoriu demodat? Cred ca am ramas in urma...In fine! Eu vad ghiozdanul ca pe un simbol al scolii. Si eu mergeam cu genti din cand in cand, dar asta nu inseamna ca am renuntat la ghiozdan. E cel mai practic si cel mai sanatos accesoriu. Te pup:*

8 răspunsuri:
| jdd a răspuns:

Nu este ceva foarte normal ca in clasa a 12-a sa mergi cu ghiozdan la scoala, este mult mai incapator decat tot felul de posete si este si mai comodhappy

| Alexandra3355 a răspuns:

Nu thinking E chiar foarte ok zic eu.

| MarioaraFaceSex a răspuns:

Slava cerului ca am iesit din liceu.cu copii ca voi sigur imi luam bata dupa mine

| BubblesDoubleS a răspuns:

Nu!
Nu mi se pare deloc ciudat, asa n-o sa te mai plangi ca te doare spatele umarul etc.
Bine da nu ghozdan din ala cu personaje animatelaughing.
De preferabil rucsac negru:X.
tongue
Noroc!

| Patty99 a răspuns:

Nu mie mi.se pare ok!

| 0vidius a răspuns:

Bai frate da ori inveti la o scoala care se afla in interiorul unui mol ori am imbatranit eu cert este ca eu am colege de facultate de 24 de ani care mai vin din cand in cand cu rucsacul la cursuri si nimeni nu considera ca e un lucru ciudat.

| Aly28 a răspuns:

Bunahappy
Daca tu adopti un stil mai sport,adidasi,tenesi,hanorac,etc e chiar foarte indicatwinking
Daca te imbraci mai elegant,cu camasa(dar mai sofisticata),rochie, tocuri, atunci mi se pare ca nu e f potrivit ghiozdanul pentru varsta ta...
mult succes in clasa a 12happy

| ionutzul31 a răspuns:

Este perfect normal...depinde ce fel de ghiozdan happy