| AnnaAnnne a întrebat:

Fetelor voi ce fel de benzi de ceara folositi? Unele care sa fie f. bune nu sa tragi de ele si sa nu se ia nimic.Cel mai bun raspuns primeste funda + vot

5 răspunsuri:
| afrodita3333 a răspuns:

Pai NU EXISTA ASA CEVA toate sunt la fel, adica nu trag mai nici un fir de par si se lipesc de tine ceva de sperial.Cea mai buna e ceara, daca vrei sa ai un epilat de durata.Alta metoda nu exista.

| Sindy02Marty a răspuns:

Eu folosesc benzi de ceara foarte bune la 3.79 lei bucata, iti recomand si tie.Toate prietenele mele folosesc.Si,...daca vrei tu, iti mai recomand si benzi de ceara reci foarte bune! Sper ca te-am ajutat! Pa!

| pufyy a răspuns:

Buna!
Eu una folosesc de la farmec si de la veet si sunt foarte multumita!

| olivikkka a răspuns:

Folosesc benzi de ceara de la veet, le-am cumparat de la farmacie si parca sunt bune. succes

| oxxy05 a răspuns:

Buna! Eu am folosit benzile de la AVON. Am fost foarte multumita de ele pentru ca aveau rezultate, mai ramanea cate un fir de par prin cate un loc doar daca nu se lipea suficient de banda dar mai rar. Acum de exemplu am renuntat, am pielea sensibila si ma iritam foarte tare, ma ustura, dar in schimb au fost foarte bune iar parul abia aparea putin la suprafata cam dupa 2 saptamani. daca ai mai incercat benzi si ai rezistat ti le recomand cu placere. Eu nu as mai incerca tongue