| 1985 a întrebat:

Fetelor voi ce folositi impotriva pistruilor? nu am avut niciodata aceasta problema dar de vreo 2 luni, de cand cu soarele si caldura mi-au aparut pe nas si sunt foarte inestetici. ce imi recomandati? ...mersi

11 răspunsuri:
| mioara a răspuns:

Incearca tratamente naturiste sau te dai pe fata cu patrunjel.

mlm
| mlm a răspuns:

Folosesti lapte caldut cu castravete, tamponezi de 2-3 ori pe zi, sau tamponezi cu decoct de papadie, ungi pistruii de doua ori pe zi cu miere de albine.

| psiholoaga a răspuns:

Cu tratamentele existente, nu poti decat sa iti decolorezi pielea. Mergi la un dermatolog si vezi el ce parere are. Si eu am cativa pistrui si in adolescenta eram stresata din cauza asta, insa acum imi plac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti recumand o crema foarte buna...cum ar fi...nivea, etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baietii nu pot raspunde?

| vio a răspuns:

Si eu am pistrui pe fata...vara ma bronzez si nu se mai vad asa tare... dar ce te deranjeaza? si pistruii au farmecul lorhee hee

lolita
| lolita a răspuns:

Si eu am aceiasi problema cand vine vara dar toi imi zic ca sunt foarte sexy si m-am obisnuit cu ideea. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista creme care sa indeparteze pistruii.
Incearca sa folosesti, in schimb, crema de fata cu factor de protectie cat mai mare...in felul asta nu-ti vor mai aparea atat de multi.

mariana
| mariana a răspuns:

Pistruii dau un farmec persoanelor care ii au, parca au un plus de personalitate. Inseamna ca ai un ten sensibil, motiv pentru care iti si apar pistruii, iar daca vrei sa folosesti o crema impotriva lor, atunci ar putea sa-ti faca mai mult rau decat bine, pentru ca ar putea sa-ti rideze tenul. Asa cum ti s-a spus deja foloseste o crema cu factor crescut de protectie impotriva razelor solare si dupa ce te vei bronza, pigmentarea pistruilor se va estompa. Si eu am avut pistruii, dar nu mi-am facut probleme din cauza lor, cu cat te vei maturiza pistruii vor dispare sau daca nu, pigmentarea lor va fi mai stearsa, tocmai din cauza ca vei folosi crema protectoare, inainte de a-ti apare pistruii. Ai grija si nu-ti expune fata la soare, poti sa porti o palariuta cocheta, care te va proteja de soare si vei arata si mai bine. Nu te complexa pentru ca nu este cazul, acesta este farmecul tau si accepta-l ca atare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am...si totusi totii imi spun ca sunt frumoasa! Deci fiti naturale!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma lasi... :-J iti zic eu ce soonth pistruii. pistruii sunt tampitzi asta soonth