| KriSt3n a întrebat:

Fetelor. voi ce manichiura aveeti cand mergeti la scoala! eu sunt in generala [inca] si nu prea stiu ce manichiura sa-mi mai fac! Va rog... sfaturi. happy Funda si vot!batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| simiiii a răspuns:

Bunakiss! Pai cam toate fetele vor sa aiba unghii cu care sa se mandreasca, dar pe care sa le
si invidieze toata lumea, iar scoala asta at wits' end ingreuneaza toate lucrurile, mai ales daca ai si tu o diriga comunista cum am eu straight face care nu ma lasa nici macar cu parul desfacut oh go on eu am manichiura frantzuseasca la manutse. De cele mai multe ori incearc sa nu imi dau unghiile cu oja si nici sa nu mi le sterg de mai mult de doua ori pe saptamana. Mi se usuca si apoi se exfoliaza. Aplic un lac transparent "base coat", apoi deseneaz cu oja alba o linie fina la extremitatea unghiei. Ca sa-mi iasa perfect linia alba, ma folosesc de micile benzi autocolante care se gasesc de obicei in kiturile de French manicure. Apoi ma folosesc de un creion corector, pot face inevitabilele mici retusuri. big grin cam atat.de obicei nu prea folosesc ojele [roz, negre, albastre etc] decat in vacantabig grin te sfatuiesc sa te faci si tu asa. te puupkiss

14 răspunsuri:
| TeDii a răspuns:

Pai... eu una prefer ca in timpul scl sa am unghiile facute lejer.

un lac potin lucitor si ateva puncte albe.

sau un french... este si la moda. cica...

oricum... acum depinde si de forma unghiilor...

ca daca sunt rotunde nu prea poti sa iti faci manichiura french...

pentru ca iti arata degetele mari.

dar daca sunt patrate merge...

funDa:X?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai decent e french-ul sau lacul de unghii pentru scoala. Sau cel mult niste culori mai pale, in nici un caz rosu/roz/galben/albastru traznit.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ce nasol ca nu te primesc aia la scoala fara manichiura! Eu zic sa te muti la alta scoala, ca asa nu se mai poate.

| MasQueNada a răspuns:

Cel mai decent pentru scoala e un french sau lac simplu. Ai putea de asemenea sa faci un desen micut (o floricica) pe o unghie si restul sa fie french sau doar lac. Ar merge si niste culori mai pale, mate, nu roz/verde/rosu/albastru traznit. Nu cred ca vrei sa iesi in evidenta intr-un mod negativ.

| BRoxana a răspuns:

French

| Paulla a răspuns:

Eu de obicei imi fac unghiile negre simple.
Uneori le dau cu lac si fac diferite modele pe ele(cranii,note muzicale...ce am chef)
Daca profii fac urat la manichiura facuta, ai putea sa le dai cu lac sau cu o oja bej mai apropiata de culoarea ta naturala, si sa le faci modele.

| Allemsp a răspuns:

French:X ca nu prea atrage atentia profesorilor:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar de ce conteaza asa mult?
eu am unghiile foarte mici
nu intervin cu nimic doar le tai atat big grin

| lory_5863 a răspuns:

Te poti da cu o oja de culoarea aproximativa cu a pielii sau un roz care sa nu se observe

| hgfdsa a răspuns:

Eu de obicei le pilesc in forma patrata si le dau cu un lac incolor sau in nuante nude.alteori mi le fac french sau le las pur si simplu fara nimic.

| simiiii a răspuns:

Aaa app dupa ce s-au uscat complet portiunile albe de la lac, aplic pe restul suprafetei unghiei un lac bej-roz transparent. Pentru un efect natural, doua straturi sunt suficiente.kiss

| allynaelena94 a răspuns:

French :X

| pwp a răspuns:

Da cu lac pe ele happy

bye-bye

| KriSt3n explică:

Ardnaxur1961 daca nu vrei sa ma ajuti...ok dar termina cu comentarii rautacioase!