Eu sunt casual chic, smart casual si trendy. Eu ma imbrac un pic mai elegant de exemplu acum vara cu rochite, balerini, platforme, cercei mari, sacouri, cizme de vara, salopete etc
Sunt vintage like cu accente de punk, uneori girlie cu tente spre stilul anilor 50 ex: rochii din datela, cu print floral, accesorizate cu geci de piele, cizme army style, cu multe bratari stilul hippie si din metal, cat despre cum ma imbrac vara, pantaloni scurti cu talie inalta cu influente eco, topuri mini, tenisi in culori vii sau rochii ce pun in evidenta talia, in general cu printuri colorate si girlie, plus gipsy look pe care il ador, fuste urban tribe like ( maxi skirts) si cropped tops si accessori de pus in par ( pene colorate ) si bratari multicolore, sper ca te-am inspirat
Eu nu am un stil anume.ma imbrac dupa cum simt in ziua respectiva.vara imi achizitionez multe chestii feminine: rochii, fuste si tot asa.cateodata ma imbrac rock chic sau cu tente masculine(papion.camasa.sacoul masculin)
poti purta o rochie lunga simpla neagra cu o geaca de jeansi si niste platforme negre inalte.asorteaza cu o geanta din piele neagra sau cu model usa. poti purta niste jeansi skinny deschisi cu o camasuta feminina din in si platforme.un alt outfit pe care ti-l recomand este: o rochita mulata in ce culoare vrei tu peste care sa pui un sacou drept putin mai lung. poti opta pentru pantofi josi sau botine cu toc. poarta niste ochelari "de aviator" si o sa arati fabulos.
Te poti inspira de pe weheartit.com sau poti incerca sa le combini pe toate la un loc.
Becanee întreabă:
Vraciu2016 întreabă: