| simo78 a întrebat:

Fetelor voi cit timp dedicati sportului? De care parte a corpului sinteti nemultumite?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara bicicleta m-as plictisi rau de tot. Nu prea imi place sa stau, deci ma bucur ca vine vara! :X. iui,, am atatea de facuthee hee.
Mainile laughing. N-am muschi deloc laughing.

8 răspunsuri:
| Marii a răspuns:

Cam o ora si ceva dedic zilnic sportului. Foarte nemultumita sunt de picioare, vreau sa le am mai subtiri. happy

| campanario a răspuns:

Acuma, nu dedic sportului nici un timp, dar am facut aproape un an fitness. Cat despre partea corpului de care sunt nemultumita, sunt picioarele happy. Le am super subtiri, si nici cu sport nu le'am putut ingrosa! Alta parti care ma deranjeaza, sunt piptul si burtica, da cu astea le are multa lume asa ca nu e stres laughing

| Alisa a răspuns:

Pai merg aproape in fiecare zi la fitness cam 2 ore. Fac si inot si timpul petrecut prin magazine care este foarte multlaughing si mersul pe jos.

Pai de fund. love struck laughing

| D A R i U t S s A a răspuns:

Sunt foarte nemultumita de solduri.
waiting Aripiaorele astea imi dau batai de cap rau.in rest sunt oarecum multumita
Fac in fiecare seara sport cate 10-15 minute big grin

Si cand mai am timp mai ma plimb cu rolele happy in rest. lenevesc

| Roxata a răspuns:

Eu dedic sportului in fiecare dimineata cate 5 minute(ca sa`mi intru in ritm)+ alte 15 minute pana la scoala + alte 15 inapoi acasa(mers pe jos). In rest la orele de sport, iar in vacante joc handbal sau volei, mai inot, ma dau cu rolele sau cu bicicleta.

Sunt multumita de corpul meu desi mi-ar placea sa am un piep putin mai 'bogat', dar daca asa m`a lasat Dumnezeu, e bine si asa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.aschiutta.com Un frumos blog intrati si voi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Burticaangry parca e prea mare big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

20 minute in timpul saptamanii.[ cand merg la scoala ]
3-4 ore cand ma plimb prin oras. [ prefer mersu pe jos si nu cu masina ]
De care parte? De toate in afara de bust frustrated, as vrea fiu mai inalta, doctora a zis ca o sa cresc peste 2 ani frustrated, si as vrea sa nu mai fiu slaba frustrated... inca 1 cm de carne si as fi pe deplin multumita.