Cu ce se imbraca toate fetele la banchet: cu o rochie care m-a costat 150 de lei .
Eu am purtat o rochie cu 120 de lei si am avut o pereche de sandale cu toc intreg care a costat in jur de 75 de lei + cerceii care au fost 10 lei. Deci in total 205 lei.
Helău! Deci ca să fiu clară dacă tu ai banchetul de clasa a 8-a anul acesta trebuie să-ți iei o rochie cât mai drăguță și numai lungă de genunchi, sau dacă este mai lungă de genunchi să fie în spate lungă și în față scurtă. Eu m-am îmbrăcat cu o rochie turcoaz de fapt era un top care era cu fustă și se vedea ca o rochie era turcoaz și era largă în spate și lungă iar în față scurtă, a costat 210 lei. Mi-am mai luat și niște platforme să zic care erau cu sclipici, și erau de la Leonardo și au costat 90 lei, și niște cercei de argint, care au costat mai mult+ un lanț care era set cu cercei și cu o brățară iar tot setul a costat 60 lei de la Avon. Și machiaje tot de acolo, am fost dată doar cu rimel, și machiaj pe la ochi și ruj. Sper că ți-am fost de ajutor!
Cand iti alegi o rochie pentru banchet ar trebui sa te duci cu niste prietene sau chiar cu mama ta.vei auzi si parerea celorlalti.si daca vrei poti sa iti comanzi si de pe net.eu de acolo mi-am lut-o suau poti sa iti faci la comanda ceva foarte dragut :*