| iLOVEquestions a întrebat:

Fetelor, voi cum ati slabit?
Ce ati facut ca sa aveti un corp frumos? =p~
:******

Răspuns Câştigător
| Amaryllis a răspuns:

Hey...multe fructe/legume. Fară fast-food, snacksuri sau alte prostii. Să nu ții diete aiurea că s-ar putea să-ți facă rău... Sport: esențial dacă vrei să slăbești mai repede și armonios. Baftă!

6 răspunsuri:
| agirll a răspuns:

Bunahappypai am mancat sanatos si am tinut o dietahappy happy happysucces cu raspunsurilehappy

| gumaa a răspuns:

Mult inot de performanta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am mancat un corn de dimineata si mai mancam seara ( friptura, orez sau ce imi mai pica mie ) si in rest multa apa ( peste 3 litri pe zi ) si fructe/legume. Plus ca merg cate 40-60 minute pe jos pana acasa.

| Theddy a răspuns:

Am auzit diete și diete de slăbit și de asemenea am înțeles ca uneori nu funcționează. Eu una nu am nevoie de dieta dar eram curioasa ce spun alții. sunt deja prea slaba și trebuie sa ma îngraș. cum am ajuns asa? pai de acum trei ani nu am mai avut pofta de mâncare pentru un timp și nu am mâncat regulat. ma trezeam pe la 9 sau 10 și nu mâncam nimic imediat. înainte sa plec la școală la 10:40 sau 11:40 mâncam cam 2 sandvis-uri și după plecam și mai și alergam putin ca sa ajung la timp. Nu aveam timp sa îmi iau pachet la școală și uneori nu îmi luam intenționat ca să strâng banii. nu făceam bine pentru ca practic ma înfometam. la vreo ora după ce veneam de la școala mâncam câte ceva. ori ceva gătită. ori pur și simplu niște cartofi prăjiți. Apoi pe la ora 23-24 mâncam ori o salata de roșii ori tot sandvis-uri. Fructe? da mâncam uneori și fructe. în special portocale căci îmi plac foarte mult și mere uneori. Mi se făcea și rău de la stomac uneori. dar uite asa am slăbit nevoit. Acum încerc sa ma îngraș, dar cum e vară nu prea am poftă de mâncare. Mult noroc în căutarea a ce-ți dorești!

| RoxMuffin a răspuns:

Eu am 50 de kg şi 1, 70 m la doar 16 ani. Secretul meu este că iau pastile de slabit Super Slim care m-au ajutat foarte mult, de la 60 de kg am ajuns intr-o saptamana la 56 de kg iar dupa aproape 3 saptamani la 50 de kg. De mâncat nu prea mănânc, de obicei mă trezesc la 11/12 şi beau pastila ( odată pe zi ) după care mănânc un măr iar până la 3 când mă culc mănânc doar fructe ( căpşuni, mere, pere, pepene verde, caise, piersici ) aşa îmi opresc foamea şi cu multă apă, nu mai mănânc mâncare gătită de o lună şi mă simt foarte bine, am fost şi la medic şi sunt sănătoasă tun. Fără sport şi fără boli am reuşit să slăbesc. Poate vei crede că e greu să nu mănânci mai nimic înafară de fructe dar dupa o saptămână m-am obişnuit, şi am învăţat să mă şi controlez. Am făcut şi o radiografie şi se pare că stomacul meu s-a mai micşorat cea ce e de bine!
Dacă îmi este poftă de ceva mănânc în cantitate mică iar după în acea zi nu mai mănânc nimic alt ceva şi alerg 2 ore. E un fel de pedeapsă pe care mi-o acord singură.

| orube28 a răspuns:

Ca sa slabesti trebuie sa faci sport si sa mananci fructe si legume si putina macare grasa ca de exempu carnea de porc sau carne in general