| Kindly a întrebat:

Fetelor voi cum faceti sa ii dati mai mult volum parului vostru fara spuma sau altceva.adica il tineti prins cumva o perioada de timp...sau cum? ca a meu este tot timpu "lipit" de cap adica si daca il dau in fata si dupa aia pe spate tot asa imi sta." lipit" de cap :|. deci uite asa imi sta mie. http://www.google.ro/......tp?/imgres r:5, s:0&tx=63&ty=42. si asa vreau sa imi stea : http://www.google.ro/......tp?/imgres r:0, s:0&tx=168&ty=55. adica o idee mai departe de cap asa vrea sa stea. :) help`! :)). dau funda la cele mai folositoare raspunsuri :P

9 răspunsuri:
| PhotoIsMyLife a răspuns:

Buna!
Daca vrei sa iti ste cu ai zis tu in poza iti zic sa-ti cumperi fixativ Syoss, ee foarte foarte bun!

| TwixulDrept a răspuns:

1. fa-ti cu placa niste buclisoare lejere...
2. i-a fiecare suvita si tapeaz-o
asa o sa capete mai mult volum... s-o tapezi bine la radacina

| traficanta a răspuns:

Da`ti cu spuma la radacini cu un pieptene dupa ce te speli si apoi te usuci si o sa vezi ca o sa iti stea mai frumos.Foloseste spuma pentru volum.Si inainte sa-ti aranjezi parul da`ti iar cu spuma putin si usuca`l si aranjeaza`l cum vrei tu.

Sa stii ca e f bun si samponul Pantene pentru volum si sa folosesti si balsamul. E f eficient.batting eyelashes Mult succeshappy

| aaaa12345 a răspuns:

1.cu placa

2.il rasucesti l uzi si dupa il prinzi stai o zi si o noapte cu el

| doroteea a răspuns:

Cam asa am si eu parul adica ca tine. Si asta e. Nu pot sa-l schimbi ca in a2-a poza pentru ca pur si simplu nu potitongue. Asta e parerea mea. Mai bine intrebi o frizeritatongue.

| Quiss a răspuns:

Cu fixativ... Ala de la Nivea, Volum Sensation parca este foarte bun!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!happy
Cand te usuci. usuca`te cu feonul cu capul in jos... asa dai volum`parului. si la fel cant te piepteni tot cu capu in joshappy
Sper ca te-am ajutat` :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Of laughing si eu aveam aceeasi problema :d dupa ce iti usuci parul il prinzi sus intr-o coada iar dupa aceea il rasucesti si faci un coc si stai 30 min si sta mai ok dupa aceeabatting eyelashes

| iulia_2767 a răspuns:

Pai e o fiferenta prima nu e spalata pe cap e cleioasa iar a doua e... sfatul meu e sa te speli bine pe cap sa te intorci cu capul in jos si bagati mana in el su umflal
bafta!