| Ana a întrebat:

Fetelor, voi cum scapati de parul inestetic d p abdomen, spate?

12 răspunsuri:
| miauu a răspuns:

Nu am straight face
dar adica as avea... m-as bronza bine si nu s-ar observawinking

| corina_4591 a răspuns:

Te epilezi normal, daca este des oricat te-ai bronza tot s-ar vede.Asta e cea mai buna solutie.

| MissD a răspuns:

Nu am.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu este cazul. Și dacă ar fi, cu ceară, clar.
Pa, pa.

| MissCamelia a răspuns:

Se epileaza cu ceara, sau daca nu e foarte mult, il poti decolora.pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/

| dudu_4306 a răspuns:

Eu il piaptan.

| mariobros a răspuns:

Chiar daca sunt baiat, o sa postez o informatie utila: oricat de ciudat ar suna in ziua de astazi, parul nu ar trebui indepartat de pe corp, si nu o spun eu ci dermatologii care dau recomandarea ca parul sa fie indepartat cat mai putin posibil, mai ales cel din zona inghinala, datorita faptului ca prin actiunea mecanica de indepartare a parului, in cele mai dese cazuri cu ceara, se produc microleziuni ale epidermei, fapt ce favorizeaza patrunderea germenilor in corp. Deci problema se abordeaza strict din punct de vedere estetic, medical este nerecomandata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am...pai epileaza'te cu laser. o metoda care nu trebuie repetata de multe ori.

| Dede_1899 a răspuns:

Sunt o gramada de probuse pentru asa ceva. Este crema depilatoare.Sau ceva mai dureroase sunt foile depilatoare ti le pui in zona cu par si tragi. iar apoi TIPI laughing)

| Dede_1899 a răspuns:

Sunt diferite produse pentru asa ceva. De exemplu crema depilatoare nu e dureroasa dar ceva mai dureroase sunt folile depilatoare si ceara. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu ceara. pur si simplu ma dispera ca e mult. e un chin.

| ForbiddenLove a răspuns:

Cum naiba sa te epilezi pe spate?laughing daca e vorba de epilare cu lasar da... dar in alt mod...hee hee

Întrebări similare