In primul rand nu mai folosi atatea vopsele, atatea produse"pentru in grijirea parului", spala-l cam la 2, 3 zile si incearca sa-l tii mai mult timp impletit mai ales noaptea si foloseste doar necesarul un sampon bun de ex clear e misto si un balsam bun si daca cumva fol.placa las-o.succes
Ideea e ca un par trebuie f bine ingrijit.
In primul rand daca l-ai vopsit, lasa-l o perioada sa isi revina, nu mai folosi vopsea.
Sa creasca e nevoie ca in fiecare luna sa tai varfurile... ffffff putin, nici nu se va observa la lungimea parului, insa se va observa la aspect, va parea un par f ingrijit cu varfurile perfecte si va ajuta la cresterea parului.
Lasa-l sa se mai usuce la temperatura camerei, fara uscator.
Nu mai folosi placa pentru o perioada de timp.
Foloseste produse speciale de ingrijire...
Foloseste balsam doar pe lungimea parului, fara radacina.
Nu folosi tot timpul acelasi tip de sampon...mai alterneaza-le
Nu stiu din ce cauza creste parul tau asa de greu. Poti folosi creme de regenerare si crestera a parului sub forma de balsam. Inca ceva: cand iti ti parul strans acstea creste un pic mai repede si cu cat este mai lung cu atat va creste mai greu
Nu cred ca varful parului e mai interesant decat radacina. degeaba il scurtezi la fiecare 2 luni de asta ti se pare ca nu creste. incearca si cauta-i sampon cu balsam (panten-proV in 2). incearca si nu-l mai tunde asa des pana nu ti se crapa varfurile. cred ca doar asa o sa ai parul lung. totul depinde de la radacina si nu invers.
Foarte bine faci ca iti tai varfurile tot la doua luni, eu ti-as indica dupa ce te speli sa iti adauci un tratament pentru par sau ulei de ricin e foarte bun, ti-as indica sa-l incerci ca eu asa am facut, anul trecut m-am tuns bob si acum mi-e mai jos de umeri.Bafta