| TheBlackSwan a întrebat:

Fetelor, voi cum va machiati la scoala? adica folositi doar rimel, sau si fard?

6 răspunsuri:
| adorciocolata a răspuns:

Eu folosesc doar crema coloranta, gloss si din cand in cand balsam de buze si blush. Nu ma machiez la ochi deoarece ar parea cam tipator in ochii profesorilor. Sper ca te-am ajutat!

| LoveForShania a răspuns:

Buna.
Machiajul meu zilnic e cam asa :
- fond de ten
- rimel
- putin tus
- ruj
- creion negru

Dar sunt zile si cand folosesc perlele si blush.
Iar fondul de ten nu il folosesc chiar in fiecare zi.
Rimelul e la ordinea zilei, obligatoriu, tusul, depinde daca am chef, uneori ma grabesc, si rujul obligatoriu.
Fondul de ten cand n-am dormit bine si am o fata ciudata sau imi iese ceva pe fatalaughing
Perlele si blush`ul cand e vreo serbare pe la scoala, cand merg prin oras.

Iar fardurile de pleoape, pff, cand ma imbrac elegant, in rochie sau ceva de genu`.
happy
Eu sunt la liceu.
Imi amintesc cand eram in generala ca nu foloseam decat putin rimellaughing
Daca iti cureti tenul inainte, te dai cu o crema hidratanta, iar seara te demachiezi corect, machiajul nu iti afecteaza fata.
Bineinteles, sa nu-l folosesti in cantitati mari.
laughing
Succes.

| R0011 a răspuns:

Eu la scoala folosesc fond de ten, rimel si creion negru. Cateodata imi aplic si un gloss pe buze sau ruj. Cu fard nu ma dau niciodata pentru ca nu imi place.; 33

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fond de ten, pudra si mascara.
Si daca am mai mult chef si un ruj nude cu tenta de roz happy.

| farazambet a răspuns:

O crema hidratanta, un fard nude, rimel un pic blush si un balsam happy asta pentru ca ma trezec foarte de dimi straight face

| Bambyynaa007 a răspuns:

Sincer eu la scoala nu ma machiez foarte tare. Putin fond de ten sau pudra daca e nevoie, o dunga subtire de creion negru si rimel.Bafta:*