| Ella_9296 a întrebat:

Fetelor, voi de la ce varsta ati inceput sa va dati cu fond de ten?thinking E prea devreme la 14-15 ani? Daca ati inceput sa va dati de mult timp, vi s-a imbatrinit fata? multumesc pentru raspunsuri!:*

8 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Eu am 15 ani si inca nu m-am dat. dar cred ca o sa incep...cosurile nu-mi plac deloc!

| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

◕ E devreme.

◕ Mai bine bronzeazate sau gaseste alternative.
◕ Cel putin incearca sa folosesti fondul de ten, si restul cand mergi undeva si e important.

◕ In rest fi naturala, un pic de bronz solar sau artificial nu strica.

| BandS a răspuns:

In vremea de azi, toate fetele incep sa se dea cu fond de ten mult mai devreme de 14-15 ani, asa ca pentru nimeni acum nu-i prea devreme. Fondul de ten imbatraneste tenul, nu numai peste cceva timp, dar si atunci cand te dai, iti maturizeaza infatisarea intr-un fel. In timp vei observa ca daca te dai zilnic cu fond de ten, mai tarziu pe la 18-20 de ani, tenul tau iti va imbatranii, dar asta depinde de tenwinking

| RoseH a răspuns:

Eu am inceput la 14 ani, dar fata nu se imbatraneste de la fond de ten insa nu e bine sa te dai tot timpul deoarece pielea trebuie sa respire, iar daca ai tenul frumos, fara impuritati eu spun sa nu folosestiwinking!

| Barbiiiiie a răspuns:

Eu ma dadeam pe cand aveam 13 ani si acu am 17laughing. pielea mea e ferma si frumoasa:d nu exista o parte a fetei care sa fie imbatranita, e ca de bebelushee hee.
Poi nu cred ca e devreme acu na, fiecare cum vrealaughing.
Sper ca te-am ajutat

| xOfiintaUnicata a răspuns:

Eu am 12 ani jumate implinesc 13 si m-am dat de la 11 ani jumate cand mi-au aparut cosuri etc. Tenul meu e ferm, curat si normal, nu il imbatraneste, dar totusi nici all day all night sa te dai cu el ca e grav rolling on the floor. E in regulawinking.

| adorciocolata a răspuns:

Nu este prea bine sa folosesti fondul de ten la o asemenea varsta. Mai degraba foloseste o crema coloranta sau un corector. Daca nu ai cosuri prea multe, nu folosi nimic. Se poate vorbi despre fond de ten de la 18-20 de ani. De pudra nici nu mai vorbesc. Esti inca tanara si trebuie sa arati o frumusete naturala. Machiajul te imbatraneste. Sper ca te-am ajutat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eram a 7 a cand mi-am luat primul fond de ten, Giordani Gold. Intr-un fel imi pare bine ca am inceput mai devreme. Am invatat sa economisesc de mica. Stiu ce fond de ten sa imi cumpar si pe ce sa nu dau banii. Ma rog, la inceput am aruncat cu banii pe toate pentru testare laughing. Nu mi-a imbatranit fata, din contra, am scapat de enervantele cosuri.

In plus fondul de ten nu mai e ce era o data, cauta si tu istoria fondului de ten, o sa vezi cat chin suportau femeile acelea ( si normal ca le imbatraneau tenul ) si ce formule usoare si flexibile avem noi. happy Fonduri fluide, baton, spray, spuma, compacte, minerale. Cand stau in fata lor sunt mai ceva ca un copil in fata raftului de bomboane laughing.