anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor voi purtati des (eu zilnic) parul lung impletit in coada simpla? E super plictisitor

8 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Nu. il port despletit de obicei.

| PedoBarbie a răspuns:

Eu îl las despletit de cele mai multe ori, dar îl şi prind în diferite forme.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Sunt baiat si vreau sa-ti spun ca mie nu-mi plac deloc fetele care poarta astfel parul...
Cand imi vad prietena asa ii spun buni laughing))

| Aimee33 a răspuns:

Pai eu imi impletesc parul in 3 straturi, imi mai fac coada de peste, coada de cal, spic si imi mai las cateodata parul desfacut. big grin

| KatlynKim a răspuns:

Dar cine te pune sa il porti asa zilnic?laughing Daca ai parul lung poti sa iti faci o gramada de coafuri. Cauta pe youtube.

| cokko a răspuns:

Fa-ti impletitura in 4-http://www.youtube.com/watch?v=V2XBpJtog_w, e super draguta, pare sofisticat, dar e foarte usor de realizat! mie imi plac foarte mult acest gen de impletituri... uita-te pe youtube. succes

| TinaGI a răspuns:

Îl poţi purta într-un coc mai nearanjat (nu îl pieptăna şi lasă "boţurile" acelea mici dacă ştii la ce mă refer, poţi sta cu capul în jos să îţi fie mai uşor, şi răsuceşti părul şi îl prinzi cu un elastic. Dacă ai câteva fire mai scurte pe lângă ureche sau mai spre frunte acelea le poţi lăsa mai "rebele") arată foarte sexi, părerea mea şi poţi asorta coafura asta la orice şi cu nişte ochelari merge minunat happy.

| Bita_Andrei_1997 a răspuns:

Salut! Ba, e plicticos dar e si sanatos pentru par... Dar aveti grija ce fel de clame folositi... folositi clame de plastic sau elastic laughing)