Eu zic chiar daca suntem fete si nu avem cine stie ce par pe burta si pe spate( avem mai mult puf decat par) acum in perioada verii mergem la plaja si se vede urat noi fiind albe si acele cateva fire de par se vad mult mai bine mai ales ca suntem in costum de baie si se uita toti baietii. Si chiar daca sa zicem ca sunt fete cu pielea care se bronzeaza imediat tot ze vad acele cateva fire de par de pe spate si burta deoarece fiind pielea bronzata da firelor un aspect ( ca si cum ar deveni blonde) asadar arata mai urat. Cel mai simplu e sa ti le iei cu crema depilatoare daca nu suporti caldura provocata cu ceara sau durerea de la benzi (te poate ajuta o prietena sau mama ta ).
Nu şi nici n-am mai auzit de aşa ceva. Fată cu păr (atât de vizibil încât să necesite epilat) pe burtă şi pe spate?!?
Nu eu nu o fac...dar daca ai nevoie poti folosi benzile depilatoare alea de le incalzesti in maini, lipesti si tragi.Dar nici eu nu am vazut fata cu par atat de mare incat sa faca asa ceva
sa stii ca merge si cu crema depilatoare numai sa nu te irite
Sincer te sfatuiesc sa nu incerci cu crema depilatoare...va creste mai negru! Proprie experienta! Mai bine mergi la un salon sau fa-te tu singurica acasa sau cu ajutorul unei prietene cu ceara daca crezi ca e nevoie! Succes