-caietele si cartile
-o mapa unde pun diferite foi/lucrari etc ca sa nu se indoaie
-penarul cu tot ce-mi trebuie pix,stilou,creion,guma de sters,ascutitoare, pasta corectoare, etc.
-servetele uscate
-servetele umede
-o oglinda
-un strugurel
-absorbante
-apa
-vreo 2 clame de par si doua elastice
-agenda
-chei
-telefon
-casti
-un pieptene sau perie
-un parfumel
-2-3 pastile de dureri de cap, etc.
Buna Bibi"
pe linga carti caiete, creioane colorate, creioane simple, carioci, radiera,corector, pixuri,carnetel, agenda, mincare o sticla cu apa,sERVETELE…umede sau uscate, telefonul mobil, absorbante,bani,oja ( daca se rupe cumva strampul, oglinda, pila
Numai bine
Servetele umede
servetele uscate
luciu de buze
pila de ungii
haleala
apa
clame de par
cartiile
penarul
parfumul
deodorantul
portofelul
sapun(la baie nu exista)
si cam, atat, funda?
Telu',castile de la tel, 2 pixuri si-un caiet. Stau la 2 pasi de scoala daca am nevoie de ceva bag un sprint. Plus ca mi se pare o tampenie sa umplu geanta cu toate cacariile inutile.
1.cartile si caietele
2.intr-un portofel mic :rimel luciu etc...pe scurt farduri
3.perie
4.2-3 clame de par si 2-3 elastice
5.bratari
Si cam atat dar in orice caz fiecare fata isi pune in geanta pe langa carti ce considera ea caiar trebui. Sper ca te-am ajutat! fundita?
-carti/caiete (pentru ziua respectiva)
-pixuri colorate
-creion cu mina
-oglinda
-fondul de ten
-rujul
-parfumul
-creionul dermatograf
-telefonul mobil
-piepten (moate de rin parul)
-aparatul foto
-cateva copiute(in cazul in care dam test anuntat:d)
-suc /apa
-ceva de la fornetti
-absorbante
-servetele umede/uscate
-penarul
-carioci
-portofel
-bani
-acadele
-oja
-pila de unghii/foarfecuta
-penseta
-crema de maini
-sapun lichid touch
-agenda de notite
-guma de mestecat
-guma de sters
-pixuri albastre cu mina groasa
-ipodul
-pudra de fata
-un mic deodorant
...
Buna, pentru inceput carti, manuale, chestiile pentru scoala, cateva produse cosmetice ( cum ar fi : un luciu de buze, o pudra, un rimal transparent sau negru ), un mini-deodorant, o mini-apadeparfum, un pachet de servetele umede daca vrei sa te demachezi sau sa te stergi in caz ca esti murdara pe maini. :d Cam atat. Alte idei nu`mi vin.
Buna! Nu imi lipseste pila de unghii, o periuta mica, un fond de ten sau corector, un gloss fara culoare, 2 clame de par, medicamente de durere ( pentru ziele acelea), servetele umede, uscate, apa, un creion de ochi in cazul in care am intalnire dupa scoala si un mini parfumel (roletele acelea de la avon).
Carti,un pix si un creion.Nu vad de ce mi-as umple ghiozdanul cu farduri sau alte prostii.
1.Cărţile şi caietele.normal
2.Penarul cu tot ce imi trebuie
3. Şerveţele umede şi uscate.
4. Ipod-ul plus căşti
5.Cheile de acasă
6.Carnetul de elev/note
7.Telefonul.
8.Elastic de păr sau o clamă.
9.O agendă.
10. Ochelarii (pe care îi port doar aşa.pentru că îmi plac )
11. O carte care îmi place mult.şi pe care o citesc în unele ore libere când nu am chef de nimic.
Cam atât.
Sal bibi, am sa incerc sa te ajut:caiete,carti,penar umput cu pixuri creioane carioci radiera ascutitoare corector,pic (daca mai scrii cu stiloul ),absorbante,un gloss,sevetele iti recomand sa iei si umede si uscate,o oglinda mica,telefonul,apa,mancare,agrafe,dezinfectant (acum scolile sunt murdare si ai avea nevoie)pila de unghi in caz ca ai o problema cu unghiile,carnetel, carnetul de note, nu ai nevoie de portofel deoarece ocupa loc si actele le ai in carnetul de note cam atat bye si succes
Ehh,carti,caiete,penarul cu toate cacaturile + carnet de elev, mancare, servetele uscate, o ditamai rigla de 30 de cm. Atat bwai!
GheorgheJupan întreabă:
kalakkas întreabă: