Mi se pare ca nu prea se iubeste.Mi se apare ca nici nu incearca cumva sa se lupte cu ele ceea ce nu e prea bine Dra daca e de treaba si dragut, cosurile nu inseamna nimic ( dar sincer,daca am fi intr-o relatie mai tirziu, as discuta cu el pe tema asta[dar asa, sa nu se suprere] si i`as zice citeva sfaturi pentru a scapa de le si a aarata mai frumos ) Bye dear` :*
Cosurile pana la urma, trec.nu stiu ce doresti cu intrebarea aceasta, ne intrebi cumva daca ama ccepta sa fim impreuna cu el? da, de ce nu.mai ales daca e de treaba. daca pe tine nu te deranjeaza cosurile momentan,e foarte ok,oricum, cum am zis, pe viitor vor disparea.
Buna.
Cosurile nu conteaza chiar asa de mult(sa-si cumpere ceva de la farmacie si gata ).
Tot ce conteaza este cat de mult tineti unul la altul. Daca el este bun si sufletist, este super ok, daca nu...
Cosurile sunt foarte urate, dar daca dragostea e mare nici nu se observa
Pa, pa!
Daca e de treaba nu conteaza cosurile,alea vin si pleaca,daca e amuzat si dragut, nu inteleg care e problema, mie mi s-ar parea super OK!
Mi se pare ca'i normal sa aiba cosuri, daca o fi la pubertate.Ele trec, iar caracterul lui respectuos ramane.Deci...e super OK tipul! Bafta:*
Bună! Coşurile vin şi trec.E normal ca în perioada adolescenţei să apară multe, mai ales la băieţi.Asta nu înseamnă că nu se iubeşte sau nu luptă cu ele,n-ai de unde să ştii.Tu îţi alegi iubiţii după coşurile de pe faţă? Trebuia să aud şi o tâmpenie ca asta pe site-ul ăsta.Şi dacă să zicem ai un iubit perfect,apoi într-un timp se umple de coşuri,ce faci? Îi dai papucii? Nu cred.
Dacă ţii la o persoană,nu cred că contează pistruii, coşurile, că are nasu mare sau păr pe burtă.Să fim serioşi...
ColorfulRainbow întreabă: