Buna.
Eu vreau sa fiu slaba si sunt slaba, dar nici schelet.Ador modelele de la Victoria's secret!
Buna!
Cea proportinala este cea mai perfecta!
Nu imi plac fetele grasute sau slabe,ceva intre este foarte bine, cu forme, cu absolut tot ce iti doresti.
Sper ca ti-am putut fii de folos multa sanatate iti doresc.
După mine, să fii grasă nu-i tocmai okay dpdv estetic, deci e tăiat de pe lista.
Tot după mine, să ţi se vadă coastele sau să fii 'băt' e iar urât, deci şi asta e tăiat de pe listă.
Cu forme mai pline? Asta implică grăsime, deci e tăiat de pe listă.
Eu prefer un corp cu o greutate normală(majoritatea numesc un astfel de corp 'slab', dar e greşit). Eventual, puţin lucrat. Nu-mi place carnea cum stă moale pe mâini, picioare ş.a.m.d. Nici nu-i aşa de greu de obţinut, sport şi o dietă sănătoasă.
Bună,
Deci mie nu îmi place nici prea slabă, dar nici prea plinuţă.
Prefer un aspect intermediar între astea.
Părerea mea.
(nu votaţi răspunsul acesta, că vreau să rămână neatins)
Eu nu sun foarte incantata de mine dar nu arat nici super naspa. Am 1.62 si 55kg nu am burta dar sunt cam lata in solduri, am pieptul normal dezvoltat, fundul bombat si mi-as dori niste picioare mai subtiri.
Slabuta,eu sunt asa si imi place,adica as vrea sa fiu mai plinuta putin.,dar pana la urma ce coteaza,, conteaza sa fii sanatos si atat tot, ...Nu spun ca nu conteaza asptectul fizic, dar mai mult Sanaatatea...
Eu sunt destul de dezvoltata am 13 ani si eu sunt multumita asa cum sunt
am pieptul putin cam mare dar e in regula
nu sunt foarte slaba adica nu sunt foarte subtire la solduri
dar nu mi-as dori sa fiu chiar ca manechinele mi se par putin prea exagerate
in fine, daca asa le-a lasat Dumnezeu de ce sa le criticam
desi ele cred ca se simt bine in pielea lor deoarece apar la televizor si se expun deci daca lor le place nu avem ce face
dar eu una nu mi-as dori si nu cred ca mi-ar placea sa fiu chiar asa
eu am forme si sunt multumita
Pai eu nu cred ca imi place sa fie cineva prea slab pentru ca arata ca un bat sincer[fara suparare]dar nici prea plin atunci arata ca un camion[fara suparare]eu nu's nici slaba nici grasa sunt perfecta am 39-40 de kile[am slabit 3-4 kile ca am fost in spital] dar arat mai bine asa ma simt mai bine si asa vreau sa raman cum sunt acum
O fata e frumoasa cu forme, adica nici slaba sa nu stea bine pe ea nicio haina, dar nici grasa sa stea toate hainele aiurea.Parerea mea e ca asa cu forme este mult mai bine.De curand am citit pe un site de moda ca un renumit fotomodel(barbatesc) adora femeile cu forme si nu pe cele cu care pozeaza.Deci fetele cu forme sunt favoritele mele daca pot spune asa fara sa se interpreteze .Eu zic ca sunt cu forme am 1, 68 si 51 de kg .
Buna.
Eu sunt slaba, dar mi-as dori sa fiu mai plinuta ca formele mele sa fie mai bine puse in valoare.
De cand ma stiu is slaba, poate si din cauza genei.
Avantajul este ca pot manca orice, oricand la orice ora din zi si din noapte iar dezavantajul este ca sunt complexata de picioarele mele prea subtiri.
Pa, pa.
Mie imi place sa am corpul potrivit, perfect nici gras nici slab sau prea slab.Am corpul potrivit (sa zicem) si nu mananc mult. Dintre modelele slabe sau cu forme mai pline as alege mai slabe, si in plus nu ma uit la Victoria's secret.:-p
Fundaaa?:-p
Bafta si sanatate!
Cel mai important e sa te simti bine in pielea ta fara sa iti pese de ceilalti. Pe bune acum, o sa ajungem sa ne chinuim toata viata sa fim perfecte ca pana la urma sa ajungem niste babute cu riduri multe. Eu sunt. nici nu stiu am 1.65 si 58 de kg, adevarul e ca mi-ar placea sa fiu putintel mai slaba, acum(dupa cum ti-am mai zis) fiecare cum se simte mai bine. Si alta chestie, care e importanta e sa ducem un stil de viata sanatos.
Eu prefer fetele mai slabutze pentru ca tuturor le place sa se macheze si sa poata fi stranse in brate(fara suparare)eu sunt mai slabutza de felul meu mai vreau sa ma ingrash dar daca nu pot na... ce sa fac adica mananc si mananc si mananc si raman tot la fel mdeci cum am mai zis prefer fetele mai slabutze dar si cu ceva forme pe acolo (dar nu exagerate):*
Eu cred ca fata mai slaba este mai frumoasa si mult ma ibuna ca cea plina adica plina este buna si ea da doar daca stie sa se imbrace bine si sa se macheze
Alex2126 întreabă: