| Tmcn a întrebat:

Fetelor, vouă în câte zile vi se îngraşă părul?

12 răspunsuri:
| DeliaMarius a răspuns:

Cam in doua zile.

| AvrilLivigne a răspuns:

In 2,3 zile

| Ralukutzaa a răspuns:

In 2 zile; apropo am fost la salon sa ma tund si mi-a zis fata care m-a tuns ca trebuie sa il spal o data la o saptamana sau de 2 ori pe saptamanahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A doua zi deja are aspect uleiossad

| larrii a răspuns:

Hmm in 2-3 zile.

| blondutzata a răspuns:

A doua zi are un aspect jegos (scuze expresia) foarte uleios

| Deiia98Andreea a răspuns:

Daa si mie la fel la 2-3 zile... enervant x(

| 女明DongRi a răspuns:

Normal trebuie de 2 ori pe saptamana, dar mie mi se ingrasa la 2-3 zile. Vad ca majoritatea fetelor asa patesc, si eu care credeam ca-s singurabig grin

| Inna_3043 a răspuns:

Cateodata la 5-6 zile, il spal o data pe saptamana, dar uneori la 3-4 zile

| atomick a răspuns:

Pai, il spal in fiecare duminica deci o data pe saptamana happy. Avand in vedere ca a 4 a zii ar "trebuii" sa miroasa n`am problema asta happy miroase la fel de fiecare data, chiar si in ultima zi. Deci pot spune ca sunt multumita de el chiar daca nu am un par frumos happy.

| TwixulDrept a răspuns:

Cam in 3-4 zile. Si ma spal o data pe saptamana. Ai grija de cate ori te speli la cap pentru ca spalatul frecvent poate cauza caderea parului si atunci...
Dar sa stii ca cu daca il speli mai rar ( nu ma refer la mult timp ci de ex. o data pe saptamana) el se va invata si nu se va mai ingrasa asa de repede.

| HepiBăluns a răspuns:

Cam la 5 zile...dar totusi, nu-l spal la 2, 3 sau 4 zile, ci o data pe saptamana (sau de doua ori, depinde) big grin si nu mi se ingrasa repede.