| Fillaide a întrebat:

Fetelor, voua la cate zile dupa spalare vi se ingrasa parul? Mie dupa o saptamana happy

Răspuns Câştigător
| NickiMinaj a răspuns:

2-3-4 zile... depinde cat de des imi trec mana prin el, nu pot sa ma abtin, e prea fain blushing
Dar sa stii ca nu e indicat sa-l speli atat de rar... adica se murdareste si el de la praful din aer, miros de mancare etc.
De 2 ori pe saptamana cred ca ar fi super ok, daca e atat de sanatos incat nu se ingrasa.

24 răspunsuri:
| MissD a răspuns:

Pe mine ma dispera. ma spal o z da una nu.deja am inceput sa imi fac programul in functie de cum ma spal la caplaughing

| SweetCandy a răspuns:

La 2 zilecryingcrying si deja nu mai potsad

| yellowalien a răspuns:

Si mie tot dupa vreo saptamana laughing Daca ar fi sa-l spal dupa cat de des se ingrasa, as face economie la apa si sampon laughing Totusi la 3-4 zile asa mi se pare imbacsit de praf si alte tampenii, deci nu astept sebumul in exces sa-mi faca programare la spalatwinking

| cornculapte a răspuns:

Dupa 4 zile, aproximativ.

| LostInDreams a răspuns:

Depinde, daca e foarte cald afara dupa vreo 2-3 zile. Daca e bine si nu e umiditate dupa 5-6 zile

| ralucaralu a răspuns:

Dupa o saptamana? Esti o norocoasa.
Mie dupa 2-3 zile. Si arata foarte urat cand e gras. De aceea sunt nevoita sa il spal des. Foarte fain de tine.
Succes!

| Fillaide explică:

Ba nu, nu e lauda.Am vrut doar sa aflu daca am un par normal ingrasindu-se la o saptamana. Oricum fiecare e liber sa creada ce vrea happy

| yo4ever a răspuns:

Dupa 3-4 zile

| MadQueen a răspuns:

Si mie la fel happyhappy

| Turquoise a răspuns:

Wowlaughing asa par as vrea si eu
eu trebuie sa il spal o zi da, una nu rolling eyes

Răspuns utilizator avertizat
| madalinaaa89 a răspuns:

Si mie cam la fel, insa ma spal odata la 3 zile pentru ca altfel nu-mi sta parulbig grin

| RenataG a răspuns:

Eu trebuie sa ma spal cam de 2 ori pe saptamana mi se ingrasa ff repede din cauza eliminarii de sebumrolling eyes

| Boniboon a răspuns:

He hee! Estem norrocoase laughing Si mie la fel big grin

| ~p!$iii~ a răspuns:

Dupa 2 zilesad

| Shinen a răspuns:

Mie dupa 3-4 zile. Considara-te norocoasa.

| Vampii a răspuns:

Dupa 4-5 zile

| Georgix a răspuns:

3zile

| DarkGirl a răspuns:

Vreo 3 zile

| AnaBlackVampire a răspuns:

Pai la o saptamana il spal dar mie nu mi se ingrasa. Chiar nu stiu dc dar... e bine de minebig grin

| LorReen a răspuns:

2-3 zilesad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Citi ani ai? mai intii cind eram mai mik si mie mi se ingrasa la o saptamana dar acum,,, si care e faza ca ai intrebat la cite zile se ingrasa parul daca nu ai probleme., (lauda)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

5 zile rezista, dar cum mereu vreau sa am aspectu alahee hee fac baie in fiecare seara. In plus nu ma pot suporta pe mine stiind ca tot felul de microbi si praf imi atinge tenul cand dorm, adica ziua il m'ai dau eu dupa fata dar noaptea la ce vise am imi e greu sa nu ma foiesc si parul sa nu faca la fel.
Eu as recomanda spalatul parului mai des pentru ca pielea capului este ca si fata sau corpu nostru, trebuie spalata zi de zi.

| Sakura_7901 a răspuns:

Mie la 2-3 zil.si trebuie sa ma spal ca daca nu se face varza!