| JamilaGizeh a întrebat:

Fetelor...voua va place "moda" de acum cu culorile astea tipatoare, verde,galben,portocaliu? Nu zic ca sunt urate,unele sunt chiar dragute...dar unde te uiti vezi numai "semafoare" din astea laughing laughing, iar de incaltaltaminte ce sa mai zic, numai paietate sclipicioase,chitcioase, cu dantela cu pietricele, aceleasi modele prin toate magazinele. Ziceti-mi si mie niste magazine din Bucuresti in care sa gasesc ceva mai deosebit, mai de calitate. FUNDA

7 răspunsuri:
| DushulRece a răspuns:

Dar de ce incepi intrebarea cu FETELOR? Ti se pare ca baietii sunt prea expirati pentru a iti raspunde? Sincer eu in fiecare vara am impresia ca e aceeasi moda vara, se mai scornesc niste idiotenii ca si cizmele mileu, sau mai stiu ce, dar in rest vara = culori aprinse in majoritatea cazurilor. Nu cred ca gasesti asa chicisme in Zara de exemplu, mie Zara mi se pare cel mai ok magazin la ora actuala pentru ambele sexe, Stradivarius e ok de asemenea.

| DeepInDarkness a răspuns:

Deci te referi la culorile NEON. Mie din toata "gama" de culori neon imi place doar verdele ala, crud. Si asa am si oja. Da parca ma dor ochii cand vad bluzele alea roz si galbene, acum serios! Si toata lumea are la fel. Papucii ce sa mai zic, acum toate magazinele se "aprovizioneaza" de la piata. In legatura cu magazine din Bucuresti nnu te pot ajuta, ca-s departe tare!laughing
Mda, asta e parerea mea. :*

| Drolja a răspuns:

Ca să fac și eu deșteapta puțin:
Înainte mi se părea mai greu accesibilă "moda", nu știu. Adică, se vedea cine are banii de îmbrăcat la modă, căci pe stradă treceau 2 din 10 fete îmbrăcate diferit față de celelalte. acum? Acum îs toate trase la xerox!
Le place, le vine bine, le caracterizează? nu contează! Contează că se poartă. laughing
Mai nou observ că fetele din ziua de azi nu pot deosebi o plimbare în parc, de o cină romantică. Își poartă pantofii cu toc și la grătar și la discotecă.
În fine.
Eu una, mereu am avut un anumit stil de îmbrăcăminte. În funcție de modă, am schimbat texturile, culorile, etc. Dar doar pentru că moda se hotărăște să poarte hârtie igienică, eu nu voi face asta.
În concluzie, dacă hainele la moda care sunt acum, îmi plac, îmi vin bine, mă caracterizează, f bine, le port! Dacă nu, revin la stilul meu.
Eu stau într-un oraș mult mai mic și sunt câteva magazine cu niște haine superbe, unice față de celelalte haine plictisitoare.
Ceea ce mi-am luat de acolo nu s-a confundat niciodată cu hainele de la duzină.
Sigur, prețurile sunt foarte ridicate. happy
Dar dacă eu găsesc aici, sigur u găsești și în Buc.
Dar încearcă să faci ca mine: fii propriul tău designer vestimentar. happy
Poate ai deja o fustă semafor, nu o arunca, ci adaugă-i ceva care te caracterizează pe tine.
Adu-i ceva unic, ceva de-al tău.winking
M-ai înțeles. Good luck! kiss

| Drolja a răspuns (pentru DushulRece):

Mi a plăcut aia cu "cizme mileu". laughing I like you!

| micutzadarcool a răspuns:

Te sustin in tot ce ai afirmat in prima parte. ma bucur ca am gasit pe cineva de aceiasi parere cu mine...

| pwp a răspuns:

Urascccc culorile neon...hai prima daca erau ok...dar acum nu le mai supoort! M-am saturat de toate cocalarele din orasul meu crying