@sweety/.mersi mult. dar botinele. fara toc si gecuta cu fermoar.nu nasturi.ca de aia am gasit si eu.mersi mult inca odata
Crede'ma k in tot iashi'u gasesti geaca de piele maro si botine.eu stau intr'un oras mai mik k tine si gasesc tot ce vreau:p
Eek si eu sunt din iasi si chiar anul trecut mi-am luat o geaca din piele exact cum spui tu si chiar te sfatuiesc sa-ti iei pentru ca se aseaza foarte bine Sati spun sincer...eu mi-am luat-o din bazar(sigur il stii) si am dat 3milioane dar merita toti banii, sincer... daca vrei detalii sau poze da-mi mesaj. pup
Npc, mai bine incearca la magazinele din orasul tau ca asa pe net nu stii sigur daca iti vin bine, mai ales la incaltaminte
Da cred ca nu era cazu sa ne spui chestile astea in fine
Botine nu se mai poarta, oricum poti face un drum daca chiar vrei, in Bucuresti Mall! si vei gasi cu sigurantza!
Draga mea... spre surprinderea ta! sunt ff documentata pentru ca am pe cineva care cu asa ceva se ocupa! dut-te tu cu botinele tale fara toc si lasa-ma nu-mi mai tot da msj... poarta-te cum sti stylepraf hay pa