Buna:*
Deci rimelurile de la Kallos,Miss Sporty, si cel de la Avon-ColorTrend->Plump out mascara :Ieftine si Bune, Exact ceea ce iti trebuie:*
Sper ca te-am ajutat:*
Super Shock - 21 de lei in noua brosura.
Dar daca vrei sa dai mai putin, Avon, ColorTrend-plump out mascara. 9 lei parca costa, si e bun. Eu il folosesc.
Mie imi place Super Shock de la Avon.nu am idee cat costa, dar trebuie sa aiba reducere.
Vrei rimel bun si ieftin nu am mai pomenit sti proverbul,, Obrazul subtire cu cheltuiala se tine '', deci mai bine e bun si care sa nu te irite, inflameze decat unu ieftin (bun) cum zici thu, nu am mai pomenit ieftin si bun, am pomenit scump si bun rimelurile sunt bune de la 50 lei in sus alfel ramai fara gene mai stiu o fata asa ca tine de isi pune gene false asa ca ai grija de tine nu pune banii le suflet
Ce ti-a recomandat domnisoara de mai devreme, Super Shock este la 21 ron in brosura de campanie 4. Este foarte bun.
Dar depinde de tipul de gene care il ai si ce asteptari ai de la el. Gasesti mascara la un pret avantajos cam pentru toate tipurile de gene la Avon. Eu am genele foarte lungi dar rare si folosesc Mascara SuperCurlacious si le da un volum placut, nu exagerat si o curbare draguta si multumitore. Si este la acelasi pret ca Super Shock, si anume 21 ron.