| mamarutza1 a întrebat:

Fetelorrrrrrrrrrrrr! Am o mare mare problema! NU stiu cu ce sa ma imbrac de revelion! Am cumparat o bluza mov deschis si o veste decoltata mov inchis care sa o pun deasupra si ma dau cu o oja mov cu sclipici...merge? thinking

Răspuns Câştigător
| i_love_you_and_i_am_cool a răspuns:

Hei, daca tie iti place movul, te simti bine in hainele tale, cine suntem noi sa te judecam? daca tie iti place, si ti se pare ca arata bine, dc nu ar merge? eu zic ca se poriveste. cu niste pantaloni negri sau chiar mov inchis-inchis-inchis si merge chiar foarte bine. mie una nu prea imi place sa port mov, decat cea mai inchisa nuanta. daca tie iti place, as acum am zis:fiecare are stilul sau, fiecare face ce ii place, de revelion, fieare face ce ii place, asa ca... distractie placuta, si nu iti face griji, merge chiar foarte bine! Un An Nou fericit!

9 răspunsuri:
| LORY a răspuns:

"Nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-ti place!" Daca tie iti place si crezi ca ti se potriveste, cine suntem noi sa spunem contrariul?!hee hee

| MissD a răspuns:

AR merge. acum mai depinde si unde faci revelionul. ca daca il faci intr'un restaurant e cam simplut si ar trebui ceva mai elegant. dar daca e intre prieteni. e ok. cat despre oja. merge bieinteles. Nu cred ca e cazul sa-ti faci prea multe problee in privinta revelionului. e o alta petrecere:*

daniela
| daniela a răspuns:

Evident ca pare a fi sic si daca iti mai stau si bine si te simti comod atunci totul e ok

| DeMentaa a răspuns:

Da nu e bine cauta pe net reve trecerea intre ani trebuia sa stralucesti

| JeSa a răspuns:

Imbracate cu ceea ce simtiwinking restul nu conteazatongue; apropos, e in vogawinkingmovul, din cate am obs...

| MoNsTeR a răspuns:

Io te-as accepta la petrecere si numai cu machiajulhee heebig grin

| ღ♥ღuLyღ♥ღ a răspuns:

Sh eu ador movul sh daca sh tie iti place cred ca te vei simti super

| iemiliea a răspuns:

Nu! Prea muult mov.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, ar merge, dar nu trebuie sa iei o rochie pentru ca e frumoasa, daca te simti bine in ea e ok.