| Dianna_8523 a întrebat:

Fixativul. Ce parere aveti despre el? Il folositi des? Vi se pare folositor? big grin De care folositi? E daunator parului? happy

11 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu nu il folosesc prea deshappy Pentru ca nu prea am nevoiewinking
Daca este folosit asa cum trebuie si daca e de calitate nu afecteaza parulwinking

| Brigitta a răspuns:

Nu folosesc numai cateodata ca sa-mi fixez coafura sa dureze mai mult happy Iti recomand L`oreal, Taft, Wella. Nu stiu cat sunt de daunatoare dar nici benefice nu-s.

| Marii a răspuns:

Dumnezeu sa binecuvanteze fixativul! Il folosesc cand plec undeva, mi-e de mare ajutor pentru ca imi indrept parul meu (ca altfel nu sta). Folosesc de la Nivea momentan, dar vreau sa-l schimb. Bun, te asigur ca nu prea e, ingrasa repede parul, dar avem nevoie de el. happy

| Marii a răspuns:

Mereu*, si scuze pentru virgulitele puse in plus.happy

| anad a răspuns:

Da, folosesc fixativul mereu, dar nu pun o canditate mare; doar cat sa tina putin parul cum l-am pieptanat. Nu are de ce sa dauneze mai mult decat celelalte produse de ingrijire. Mai folosesc mereu si spuma fiindca da si volum parului.

| Zâmbărici a răspuns:

Pai eu fixativul in folosesc destul de des...de obicei folosesc taft sau garnier fructis http://www.envy.ro/......iv-3191...

Si am gasit un site cu factorii de risc:)

http://www.newz.ro/stire/80315/fixativul-duce-la-infectarea-firului-de-par/

| Dianna_8523 explică:

Nu poate sa-mi raspunda si mie nimeni cu un raspuns mai serios? Mai normal!

| Orannginna a răspuns:

Laudat fie!hee hee

E cel mai practic produs, asa il vad. Il folosesc in medie cam o data pe saptamana, dar uneori nu pun mana pe el o gramada de timp. Folosesc Dry Water Taft. happy

| Orannginna a răspuns:

Dry Weather* Taft, am gresit mai sus. blushing

| pysyuctzza a răspuns:

Fixativ big grin my bffrolling on the floor) fiind emo am nevoie de muult fixativ cam 1 tub pe luna sau 3 saptamana big grinbig grinbig grin

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare