Da este foarte bun săpunul de la gama "Protex", îl folosesc şi eu; aşadar, vi-l recomand şi eu!
Să fii frumoasă/îngrijită, pa!
Mie mi-a cam uscat tenul si nu il mai folosesc da stiu ca e foarte bun, il poti folosi cu incredere
Si eu il folosesc este foarte bun, cel putin eu sunt multumita.
Mai ales ca eu am tenul gras il curata foarte bine
Da. Şi eu folosesc şi la fel şi mie mi-a spus profa de bio că e bun.Foloseşte-l cu încredere.Eu folosesc Dove sau Protex.Merită!
Pentru fata nu il recomand numai rar.Iti usuca tenul sau ti-l face prea unsuros[pe moment ti se pare ca e curat dar apoi iti secreta pielea mai mult sebum]normal nici nu ar trebui sa te speli pe fata cu sapun de maini, dar pentru restul corpului e ideal. P. S pentru daiana: sunt mai multe feluri de arome pentru acest sapun la fel de bune
Sapunul este foarte bun dar sincer eu nu suport mirosul.Parintii mei il folosesc si mi-au cumparat si mie dar e prea tare si nu-mi place cum miroase.In rest e foarte bun, curata bine mainile si distruge microbii. Daca iti place cum miroase adica daca nu te supara mirosul ala chiar iti recomand sa mi-l folosesti tot timpu
Si eu folosesc Protex de o luna cam asa si au inceput sami dispara cosurile...cosuri rosii numai am deloc..nici pe obraji doar pe frunte cateva E foarte bun si nu-ti usuca pielea foarte tare...eu ma spal cu el de fiecare data cand ajung pe la baie si dupa ma dau cu miere de albine sau ceai de musetel.
capsunikkkkaaaaaaaa întreabă:
violetaaaa11 întreabă:
Căpșunica171 întreabă: