| laudima22 a întrebat:

Folosesc șampon Head and Shoulders și un balsam pentru păr de la Pantenne. Dar eu vreau sa am și balsamul pentru păr și șamponul de păr aceleași marcă. Ce sa aleg?! Ceva pentru un păr moale și frumos. Mă repet sa fie ambele la fel, nu diferite. Ceva sugestii! Vreau să îl las cat mai natural.

6 răspunsuri:
| SakuraTheCherryBlossom96 a răspuns:

Buna, poti incerca sampoanele de la Elseve sau gama Gernier Ultra Doux.

| Floridori a răspuns:

Poti cumpara balsam de la Head&Shoulders si ai rezolvat problema.

| Eireann a răspuns:

Eu folosesc sampon si balsam de la morrocanoil, cele pentru hidratare. Sunt un pic scumpe dar pentru mine chiar au facut o mare diferenta, am parul lung ( pana la talie) si il periam de 3 ori pe zi si tot se incalcea dar acum este mult mai usor de aranjat si arata mai sanatos.
O alta varianta buna este John Freida Frizz Ease - si aici fie Brazilian Sleek sau Weightless Wonder, depinde care vrei.
E mai important sa se potriveasca cu parul tau, eu daca foloseam Dove aratam ca o matura pe cand lui maica-mea ii facea parul foare frumos.

| blackann a răspuns:

Morrocan oil / secret / wow. Ultimele doua sunt nontoxice si se vede mult diferenta. sunt mai scumpe, dar daca vrei sa ai parul ca Liviu Varciu... nu folosi asa ceva, e prea sofisticat. Probabil el foloseste Dove sau Nivea. Rexona.

| IarsiIar a răspuns:

Balsamul este cel care inmoaie parul.
Alege ce vrei, ambele sunt bune. Desi eu de mult timp nu am mai vazut produse Pantene.

| Motherlode a răspuns:

Dupa parerea mea Pantenne e mult mai ok decat Head&Shoulders. Si eu folosesc balsamul Panetnne ( cel la tub, nu la sticla) si sunt foarte multumita. Are acelasi efect ca masca de la Wella si este la un pret mult mai bun.