| alinaaa92 a întrebat:

Folosesc ulei de ricin pentru gene, deacum a 5 zi si nu vad nimic... nu mi-a crescut de loc... in fiecare seara il folosesc cu o perie de la rimel folosit...

11 răspunsuri:
| Mina a răspuns:

E imposibil ca rezultatele sa apara dupa cateva zile. Asteapta macar o luna.

| ing. a răspuns:

Stai linistitahappy. Rezultatele nu apar imediat.Am o prietena care a folosit ulei de ricin tot pentru gene si a asteptat o luna sau chiar mai mult.happySigur o sa vezi rezultatelelove struckkiss. Mai asteapta putinwinking.
Pa`pakiss

| doinitza a răspuns:

Rezultatele apar dupa vreo citeva saptamini dupa folosirea produsului dat...depinde cum reactioneaza organizmul tau la el...

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu se vad rezultatele in 5 zile...mai asteapta un timp...3 saptamani, o luna...

| girlxx21 a răspuns:

La mine a avut efect... l-am folosit din cauza ca mi-a luat foc o suvita de par in timp ce aprindeam tigara si mi-a atins si genele de la ochiul drept...am folosit ulei de ricin la fel cu o perie de rimel dar trebuie spalata bine peria.si la ochi sa nu folosesti rimel sa ai ochii curati.si si-a facut efectul adica mi-au crescut genele dar nu astepta rezultate rapide happy

| Gexu a răspuns:

Mai asteapta. o prietena foloseste asa ceva si in 25 de zile a dat "roade"tratamentul

| l0rre a răspuns:

Mai asteapta ceva timp. Cel putin o luna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
După cel puțin 2 săptămâni de tratament se poate observa o îmbunătățire.
Răbdare.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai rabdare... uleiul de ricin este foarte bun, dar rezultatele se vad in cateva luni... big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pot sa te antreb de unde al cumperi si cam cat costa? mersi

| blonda_1282 a răspuns:

Minunile nu apar peste noapte! laughing) trebuie sa-l folosesti pe timp indelungat ca sa observi vreo schimbare