Nimic nu este eficient nici un aparat pentru masaj, nici diferitele creme pentru slabit, nici pastilele care li se tot fac reclama. Daca nu tii un regim sanatos, o dieta echilibrata, nu faci miscare tot degeaba.
Eu cred ca : degeaba folosesti nu stiu ce aparat daca nu ti si o dieta echilibrata si in afara orelor de joaca pe aparat nu mai faci si gimnastica sau macar o plimbare...
Eu totusi cred ca ar fi eficient daca vrei sa slabesti repede insa produsele de la teleshopping nu prea sunt indicate persoanelor sub 18 ani, deci, prin urmare, eu inca nu l-am incercat (si nu prea cred ca o sa-l incerc fiindca nu am nevoie)
Daca vrei sa ti'l cumperi eu zic sa ti'l iei de pe net cel putin eu asa am facut si l'am luat la pret mai mic... muuuult mai mic d fapt... si sa stii ca e bun dar... daca nu tzii si o dieta ceva... n'o sa ai rezultatul mult dorit... dar... oriqm ajuta destul... mie una mi s-a mai dus din celulita...
Cellusculpt este la fel cu celluless? Am vazut k ambele aparate utilizeaza aceeasi tehnologie. Singura diferenta este pretul... Cellusculpt costa dublu fata de celluless. Cel putin asa am gasit eu pe net.
Eu am cellusculpt si eu sincer am avut rezultate dar mai intai faceam cu sauna belt si apoi cu cellusculpt ma ajutat cat de cat... pup dar mai bine ia-ti alt ceva sincer
Sincer nu l-am incercat dar m-am interesat si am aflat ca sa rezultate.de ex la un salon de masaj merge o prietena de-a mea careia i se aplica masaj cu cellules si a zis ca deja din a 3a sedinta de masaj are rezultate.este f incantata.bineinteles cu creme speciale. dar de o crema buna poti face rost si tu.eu ma bazez pe cremele bazate pe plante. lichide multe...si Sport.
DaciaRomania întreabă: