Daca sunt bio nu inseamna ca nu sunt profesionale.
Costa mai mult marca decat rezultatul la cele,, profesionale''.
Produsele bio nu sunt cosmetice. Sunt nutritie externa. O hranire a celulelor. Si o curatare a celulelor moarte.
Pe cand cosmeticele doar mascheaza. Nu hranesc. Si sunt in mare parte vaselina si alte prostii.
Eu unul recomand produsele bio pentru ca hranesc.
Daca sunt fara parabeni nu inseamna ca sunt bio, ca sa fie bio trebuie sa fie facute numai din produse naturale sau cat de cat.
Multe firme nu mai pun parabaenni in produsele lor, deci nu e chair o raritate.
Daca vrei produse bio, cauta pe www.lush.ro
Au produse foarte bune, eu sunt o mare fana si cumpar foarte des.
Nu exista cosmetice bio. Cine le numeste asa fara suparare dar n-are habar. Stiu ce vorbesc.Sunt produse de infrumusetare, dar e incorect sa le numesti cosmetice punandu-le in aceeasi categorie cu produse care mascheaza problemele si hranesc doar superficial.
Produsele de infrumusetare bio sunt de fapt nutritie externa. Hrana pentru piele. Asa cum exista nutritie interna.
Si de obicei problemele de piele de multe ori necesita atat o nutritie interna cat si o nutritie externa. Hrana pentru celule.
Nu mascarea problemelor, ceea ce fac toate cosmeticele.
Cine isi numeste produsele naturale cosmetice bio comite un sacrilegiu. Inseamna ca nu stie ce promoveaza. Cat de importanta e diferenta dintre cosmetice si nutritia externa.
Sau inseamna ca vrea sa insele si lasa o portita de scapare numindu-le cosmetice bio.
Sigur ca da, multa lume foloseste produse cosmetice naturale de calitate exceptionala.
http://naturiss.ro/19-cosmetice-naturale
Din comoditate m-am orientat si eu spre produsele cosmetice bio si organice de pe piata si nu am fost dezamagita. O prietena mi-a recomandat produsele de pe www.beautyhouse.ro, m-am documentat intai despre ele si am vazut ca marca PHYT's este singura marca de cosmetice bio care prezinta pe piata o intreaga gama de make-up bio 100% natural, etichetata COSMEBIO si certificata ECOCERT. Am inlocuit intai produsele de ingrijire a tenului cu acestea bio, apoi cele de ingrijire coprorala si recent am testat produsele de make-up. Sunt super! Pielea mea s-a impacat foarte bine cu ele asa ca le recomand.
Asa cum spunea bacemi produsele profesionale cosmetizeaza problema cele pe baza de extracte naturale o trateaza. adica daca folosesti un produs sintetic rezultatul se vede imediat, dar, daca ai incetat sa-l mai folosesti pielea revine la situatia initiala sau chiar mai rau. pe cand, atunci cand foloseti produse naturale, efectul se vede in medie după 2 saptamani, dar daca inceteze sa le foloseti piele ramane in starea in care a ajus.
ca gama de produse eu rocomant tianDe. deoarece sunt pe baza de extracte naturale, sunt facute dupa rețetele medicinii tradiționale chineze, si sunt accesibile. preturile variaza intre 30-60 ron, depinde de produs si problema care doresti sa o rezolvi.
detalii aici
http://fitocosmetica-tiande.3owl.com/shop/ro/
Cosmeticele bio au in general ingrediente naturale provenite din agricultura bio. Folosirea produselor cosmetice care au in componeta parabeni si diferite ale substante toxice poate avea efecte negative pe termen lung in sensul aparitie diferitelor forme de dermatite sau alergii ale pielii. Pielea absoarbe majoritatea substantelor cu care intra in contact de aceea se recomanda "sa nu pui pe piele ceea ce nu poti manca".
In magazinul online www.naturalboutique.ro poti gasi produse cosmetice naturale sau organice, unturi si uleiuri 100% pure, sapunuri naturale, saruri de baie si multe alte cosmetice care nu dauneaza pielii si au efecte vizibile de hranire si hidratare a pielii similare celor profesionale.
Folosirea cosmeticelor bio a inceput la mine dintr-o necesitate. Demachiante care ma iritau, lipsa de hidratare in ciuda cremelor pe care le foloseam...
Am inceput prin a alege cosmetice care sa nu contina parabeni, sls, parfumuri sintetice si asa am ajuns la cosmetice bio certificate care au o garantie a calitatii lor.
Cred ca stii si tu si sunt multe info si studii referitoare la efectele antirid si nu numai a uleiului de argan, a celui de migdale, a untului de shea, etc.
Merita incercate si functie de cum reactioneaza tenul tau merita mentinute.
Eu am ales sa folosesc cremele bio Martina Gebhardt cu care ma impac foarte bine http://www.seebio.ro/......hardt.html si pentru corp untul de corp cu catina, datorita concentratiei mare de vitamina E.
Exista si produse cosmetice BIO profesionale. Bio nu inseamna neprofesional. Eu recomand gama de cosmetice Geoderm, pe care o gasiti pe site-ul www.mereunatural.ro
Any_2443 întreabă:
anonim_4396 întreabă: