anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Folositi balsam de par? Daca da ce efecte are, care sunt acestea?

15 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Da cel cu aloe de la avon asa ma pieptan mai usor

| bruno9432 a răspuns:

Am parul foarte lung si daca nu folosesc balsam dupa fiecare spalare este uscat, se electrizeaza si se incurca. in principiu balsamul il face mai moale, mai catifelat si in timp ai sa vezi ca nu mai cade parul atat de mult. totul e sa alegi un produs de calitate si potrivit parului tau (uscat, gras, degradat, vopsit). eu folosesc de 2 ani un balsam hidratant Satinique, dar nu se gaseste in magazine doar la distribuitori Amway.
oricum, incearca mai multe feluri pana iti gasesti unul cu care sa te impaci bine.

| ing. a răspuns:

Balsamul iti face parul stralucitor si nu se mai incurca atat de rau,winking
e si matasos si moale.
eu foloseam de la avon

| cristina_6456 a răspuns:

Folosesc iti face parul moale, stralucitor, frumos mirositor, usor de pieptanat si aunt si care iti reface parul degradat mie mi serupeau firele de par deci nupicau mi se rupeau si am folosit elseve antiruperesi a f bun avand in vedere ca am fost blonda si mam decolorat de multe ori

| adelle23 a răspuns:

Beneficiile balsamului sunt numeroase.In urma utilizarii balsamului parul are un aspect sanatos si matasos, devine stralucitor si mult mai usor de coafat.Asa cum expertii in domeniu recomanda utilizarea balsamului SPF15 in fiecare zi, utilizarea balsamului este recomandata la fiecare spalare.Si cu cat supui parul la mai multe schimbari ( coafare, periere, utilizarea aparatelor termice ) cu atat ai mai multa nevoie de balsam.Si oricum daca ai parul mai scurt, ai putea crede ca nu ai nevoie de atata balsam, insa trebuie tinut cont ca parul scurt este supus unor tratamente cu produse de stilizare pentru a-l aranja si pentru a-i oferi volum.

| marry a răspuns:

Da folosesc...nu mi se mai incurca parul si chiar are volumwinking

| noname_1116 a răspuns:

Mi-l face mai moale big grin

| noname_1116 a răspuns:

Eu folosesc pe cel de la "Placenta„

| kitty_8919 a răspuns:

Iti lasa parul usor de pieptanat si moale.

| biancabellaa a răspuns:

Da

Poi imi lasa parul cum azy cea de joc,, ade,, iti lasa parul usor de pieptanat si moale dar mie mi-l mai face si stralucitor

| Alex >D a răspuns:

Pai. mai multe. : stralucire, volum, il face mai matasos, etc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da folosesc. De vreo 5 ani. si are multe beneficii. acum am parul cam pana la umar dar acu vreo doi ani l-am avut pana la fund si crede-ma ca se vedea ca folosesc. adica stii de ex tipele alea care nu folosesc si au parul lung dar parca nici nu straluceste nici nu prea e la locul lui si parca e ars... eh. al meu era total invers. se vedea ca e par ingrijit. eu zic ca merita toti banii...winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da Gliss Nutri Protect Conditionar-cu ulei de trandafir salbatic, protectie UV si sistem de refacere a celulelor.Confera o pieptanare extrem de usoara, pana la 90% mai putin par rupt si protectie impotriva factorilor externi.Pentru par lung si cret e foarte bun big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Balsamul iti face parul mai matasos, il descurca si il face sa se aseze mai frumos

| mary_1175 a răspuns:

Eu folosesc balsam de la dove...si imi lasa parul moale si matasos happy

Întrebări similare