Mai nou, există picături care îți deschid nuanța fondului de ten. Le găseşti pe site-ul celor de la The Body Shop: http://thebodyshop.ro/......tening.htm dar au un preț destul de piperat. :)
La pretul ala iau alt fond de ten :p Mersi oricum pentru raspuns.
Da, într-adevăr aşa e . Nu ai pentru ce.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Nu am facut niciun experiment. Pana la urma o sa-l vand ca sa nu ma mai complic cu el.
Nu prea ai cum sa il deschizi. Decat sa mai iei un alt fond de ten mai deschis si sa le combini. Sau il pastrezi pe acesta pana in vara cand vei fi mai bronzata si nu se va mai vedea diferenta asa de mult.
Hmm imi pare rau sa aud asta. Eventual ai putea incearca sa il acoperi cu o pudra mai deschisa la culoare, daca poti achizitiona una.
Iar daca nu, asa cum a spus Giulia poti incerca cu crema de fata si cu o pudra mai deschisa la culoare. Fondul de ten nu mai acopera chiar atat de tare, dar in combinatie cu pudra ar trebui sa acopere destul de bine.
Ia un fond de ten mai deschis si amesteca-l cu cel inchis, si da, acopera la fel de bine, eu asa fac:-))
Incearca sa amesteci o cantitate mica de fdt cu o crema de fata lejera si vezi ce obtii. La mine a mers si nu am avut nicio problema cu tenul.
Si mai acopera la fel de bine?
Acopera la fel de bine, doar ca s-ar putea sa lase un finish diferit, spre exemplu daca fondul tau de ten lasa un efect mat, s-ar putea ca amestecandu-l cu crema sa nu fie la fel de mat, dar se rezolva cu pudra. Incearca, la mine merge
Daca nu vrei sa iti iei altul il poti face cadou unei prietene si asa cu banii cu care ii luai cadou iti iei altul funda?
Nu am nicio prietena cu tenul mai inchis si nu-mi vine sa arunc asa, aiurea 100 de lei. Mersi oricum pentru raspuns.