Bună.
Fondul de ten, nu face asta, dar nu lasă pielea să respire, fii natură, ei bine depinde de situaţie.
O zi bună.
Fondul de ten nu lasa pielea sa respire si nu te ajuta in problema cu cosurile.
Nu se intampla absolut nimic,stai linistita doar ca trebuie sa iti alegi fondul de ten exact pentru nevoile tenului tau. De exemplu: daca nu ai imperfectiuni grave pe ten ci doar vrei sa iti uniformizezi tenul alege un fond de ten mai usor si invers, daca ai imperfectiuni mai grave poti opta pentru un fond de ten cu acoperire mai mare.
Inainte-a aplicarii fondului de ten ar fi indicat sa folosesti o crema hidratanta sau o baza de machiaj.
Nu te lua dupa lume ca nu e bun fondul de ten ca nu stiu ce ti se intampla ca nu e adevarat. Acum sa te intreb, in viata de zi cu zi, cred ca ai observat diferenta intre fetele care isi dau cu fond de ten si cele care nu isi dau, ma refer cand nu au fond de ten, cele care folosesc frecvent fond dde ten au tenul mult mai curat si luminos, de ce? pentru ca intr-adevar fondul de ten ne protejeaza tenul.
Da, un fond de ten bun protejeaza tenul, intr-adevar. Dar am observat, la unele femei care in folosesc aproape zilnic, timp de multi ani, il si deterioreaza, adica in acele zone pielea capata o alta culoare mai inchisa. Oricum mersi pentru raspuns, tie ti-as fi dat funda daca ai fi raspuns mai devreme.
Nu provoaca acnee si nici pete. E destul de bine sa folosesti creme, insa nu colorate.
Si da, o deterioreaza un pic.
Cremele o deterioreaza? de exemplu voiam sa imi cumpar o crema de la Oriflame, deci sunt destul de sigura ca e de calitate, http://ro.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=20529 am vazut ca foarte multe sunt multumite. Si ma gandeam ca daca e crema poate e hranitoare si nu ataca tenul prea mult sau deloc.Ideea e ca eu nu vreau sa folosesc decat atunci cand am nevoie de acoperire.
Pai nu am spus ca cremele o deterioreaza, ci fonul de ten. Si da, e bine sa-ti dau cu creme.
Eu am 15 ani si de mai bine de 2 ani folosesc fondul de ten dar de vreo 2 luni folosesc crema bb, nu prea am observat schimbari dar ridurile sunt mai accentuate daca te uiti atent la ele
Riduri la 15 ani?
Da,cele de pe frunte...dar trebuie sa te uiti atent
BB Cream iti recomand.Fondurile de ten sunt foarte grele, dar BB Cream-ul iti lasa pielea sa respire si in acelasi timp si acopera foarte bine.Ti-o recomand pe cea de la Garnier.Este foarte buna, eu o folosesc aproape zilnic.
MartinAlabert întreabă:
Anne07 întreabă:
kalakkas întreabă: