| BBiiiaa a întrebat:

Fondul de ten deterioreaza pielea, in special cea a adolescentelor? Ma refer la pete, acnee si altele. E mai bine sa alegi o crema colorata?

Răspuns Câştigător
| LeMousiqe a răspuns:

Bună.
Fondul de ten, nu face asta, dar nu lasă pielea să respire, fii natură, ei bine depinde de situaţie.
O zi bună.

15 răspunsuri:
| mona a răspuns:

E mai bine sa folosesti o crema hidratanta, fondul de ten nu face bine tenului

| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Si crema si fondul de ten sunt la fel de periculoase si usuca fata

| Purgatoriu a răspuns:

Fondul de ten nu lasa pielea sa respire si nu te ajuta in problema cu cosurile.

| AngelHugz a răspuns:

Interesant

| Uza a răspuns:

Nu se intampla absolut nimic,stai linistita doar ca trebuie sa iti alegi fondul de ten exact pentru nevoile tenului tau. De exemplu: daca nu ai imperfectiuni grave pe ten ci doar vrei sa iti uniformizezi tenul alege un fond de ten mai usor si invers, daca ai imperfectiuni mai grave poti opta pentru un fond de ten cu acoperire mai mare.
Inainte-a aplicarii fondului de ten ar fi indicat sa folosesti o crema hidratanta sau o baza de machiaj.

Nu te lua dupa lume ca nu e bun fondul de ten ca nu stiu ce ti se intampla ca nu e adevarat. Acum sa te intreb, in viata de zi cu zi, cred ca ai observat diferenta intre fetele care isi dau cu fond de ten si cele care nu isi dau, ma refer cand nu au fond de ten, cele care folosesc frecvent fond dde ten au tenul mult mai curat si luminos, de ce? pentru ca intr-adevar fondul de ten ne protejeaza tenul.

| BBiiiaa explică (pentru Uza):

Da, un fond de ten bun protejeaza tenul, intr-adevar. Dar am observat, la unele femei care in folosesc aproape zilnic, timp de multi ani, il si deterioreaza, adica in acele zone pielea capata o alta culoare mai inchisa. Oricum mersi pentru raspuns, tie ti-as fi dat funda daca ai fi raspuns mai devreme.

| Uza a răspuns (pentru BBiiiaa):

Nu cred ca se intampla de la fondul de ten ci din cauza soarelui pentru ca nu toate persoanele dau importanta unui produs cu protectie solara(SPF).
Mai mult ma bucur ca ti-a fost de folos raspunsul meukiss

| DinnAdinnA a răspuns:

Nu provoaca acnee si nici pete. E destul de bine sa folosesti creme, insa nu colorate.
Si da, o deterioreaza un pic.

| BBiiiaa explică (pentru DinnAdinnA):

Cremele o deterioreaza? de exemplu voiam sa imi cumpar o crema de la Oriflame, deci sunt destul de sigura ca e de calitate, http://ro.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=20529 am vazut ca foarte multe sunt multumite. Si ma gandeam ca daca e crema poate e hranitoare si nu ataca tenul prea mult sau deloc.Ideea e ca eu nu vreau sa folosesc decat atunci cand am nevoie de acoperire.

| DinnAdinnA a răspuns (pentru BBiiiaa):

Pai nu am spus ca cremele o deterioreaza, ci fonul de ten. Si da, e bine sa-ti dau cu creme.

| NoBodyByMe a răspuns:

Eu am 15 ani si de mai bine de 2 ani folosesc fondul de ten dar de vreo 2 luni folosesc crema bb, nu prea am observat schimbari dar ridurile sunt mai accentuate daca te uiti atent la ele

| Okami23 a răspuns (pentru NoBodyByMe):

Riduri la 15 ani?

| NoBodyByMe a răspuns (pentru Okami23):

Da,cele de pe frunte...dar trebuie sa te uiti atent tongue

| membrunounou a răspuns:

BB Cream iti recomand.Fondurile de ten sunt foarte grele, dar BB Cream-ul iti lasa pielea sa respire si in acelasi timp si acopera foarte bine.Ti-o recomand pe cea de la Garnier.Este foarte buna, eu o folosesc aproape zilnic.

| Anca2001 a răspuns:

Nu prea e bine sa folosesti creme