| n3bunyki a întrebat:

Fondul de ten face rau in timp tenului? Sunteti PRO sau CONTRA folosirii acestuia?

Răspuns Câştigător
| Magda267 a răspuns:

Pai in oare care masura afecteaza tenul, deoarece pielea nu respira.Eu sunt PRO fond de ten doar pentru ocazii speciale(baluri, nunti etc), nu zi de zi!

11 răspunsuri:
| Bojthe a răspuns:

Depinde de varsta daca ai 14 15 ani sunt CONTRA insa daca ai 30/40 de ani atunci cred ca poate fi folosit dar nu zilnic

| newperson4him a răspuns:

Sunt constienta ca fondul de ten nu face foarte bine tenului, oricum folosesc ceva tratament impotriva acneii, dar cand trebuie sa acopar un cos etc recurg la fond de ten, si nu mi se pare atat de grav.winking

| cristina_5333 a răspuns:

Contra

| alejinxique a răspuns:

Contra fondului de ten. astupa porii si raman acolo impuritati. Mai bine mergi la un dermatolog. Eu cu un tratament la dermatolog timp de 1 an si jumatate nu mai am probleme. Sunt fara puncte negre, fara pete, fara urmele lasate de cosi (aveam gropi in fata daca ma uitam foarte atent (eu aveam cosi din clasa a 3a si acum sunt a 11a.) Cosmetica nu m-a ajutat niciodata. Nu mai am nevoie de fond de ten, de creme sau alte prostii. Evita ciocolata. Eu daca mananc ma umplu din nou. Nici alunele nu sunt bune sau semibntele pentru ca sunt prea uleioase. Esti din Oradea? Daca da, trimite-mi un mesaj privat si iti spun la ce dermatolog am fost.

| Anddrea a răspuns:

Sunt PRO si CONTRA. Eu il folosesc doar cand am nevoie de el. Dar daca pielea ta e fina si frumoasa fara fond de ten nu are rost sa-l incarci. Cred ca folosirea acestuia IN EXCES face rau in timp.

| llliii a răspuns:

Contra pentru ca are niste substante care afecteaza pielea numite parabeli daca imi aduc bine amine ...il poti folosi dar cat se poate de rar adica doar la aniversari si chestii de astea

| Ирина19 a răspuns:

Contra

| BrD a răspuns:

Contra.

| Anonima_1513 a răspuns:

Si eu am tot 15 ani si il folosesc zi de zi.Sunt constienta ca nu e bine, toata lumea imi spune, dar intr-un fel sunt dependenta de el.Il folosesc de aproximativ 2 ani bineinteles pentru a`mi astupa cosurile si urmele lasate de ele.

| amymiamy a răspuns:

Ee uite eu am 15 ani si il folosesc mereu. oriunde merg, eu sunt pro

| Cryss_2345 a răspuns:

Nu sunt nici pro nici contra. Eu il folosesc doar la ocazii precum:o zi aniversara, revelion, banchet.in general la petrecerihappy