| NinaSimone a întrebat:

Fondul de ten persistent extralasting spf 12 de la Avon acopera bine cosurile sau nu? Are cineva?

Dar fondul de ten matifiant cu textura de spuma? ( tot de la avon)

2 răspunsuri:
| tipicalgirl a răspuns:

Bună happy sun t reprezentant Avon de 3 ani şi pot spune ce cel cu textura de spuma acoperă un pic mai bine coşurile decât extralasting... Pe de altă parte extralasting are factor de protecţie ceea ce e foarte important atât iarnă cât şi vara şi poate fi folosit cu un concealer ( a apărut unul nou din gama cu efect calmat şi e super) sper că te-am ajutat. Funda? :*

| BiancaV94 a răspuns:

Daca doresti o acoperire mare de la fondul de ten, atunci iti recomand sa eviti marci precum Avon, Oriflame etc. Du-te intr-un dm sau oriunde altundeva unde se pot gasi cosmetice si intreaba vanzatoarea care este potrivit pentru tipul tau de ten si care acopera cel mai bine. Cele mai bune sunt evident scumpe, cele MAC, Lancome, Dior etc. Insa daca nu doresti sa cheltui peste 1 milion pe un fond de ten, incearca ceva de la l'oreal, stiu ca au unul bun acolo care acopera destul de bine, Revlon Colorstay, chiar si cele de la Farmasi, Astor, Rimmel sau Maybelline care sunt accesibile ca pret sunt mai bune ca cele de la Avon. Am vreo 2 sau 3 fonduri de ten de la Avon. Din unul curge ulei, altul are o textura groaznica si fata mea arata de parca am o masca iar altul nu acopera absolut deloc, nici cele mai mici imperfectiuni. Sper ca te-am ajutat.