anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fondul de ten strica fata?
(mentionez ca seara inainte sa ma culc il inlatur cu apa)

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Fondul de ten, aplicat pe o piele curățată și hidrată cu o cremă potrivită nu strică fața ci are atât rolul de a proteja tenul de impurități cât și acela de a acoperi imperfecțiunile feței.
Te sfătuiesc să te demachiezi cu un produs demachiant (o cremă sau cu ulei de măsline dacă tenul îți permite) și apoi să clătești fața cu apă călduță. După demachiere aplici crema corespunzătoare tipul de ten și momentului (zi sau noapte).
MAri succese și o zi frumoasă!

8 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

Tine foarte mult de firma. Avon si Oriflame nu recomand. Incearca Revlon, Clinique, Lancome sau eventual L`oreal. Tehnologia a evoluat in asa fel incat produsele noi si de calitate nu strica fata, ba unele chiar o protejeaza/hidrateaza.
Si seara nu ajunge sa te dai numai cu apa deoarece numai cu apa nu inlaturi tot machiajul. Cumpara-ti un demachiant de la farmacie/ Sensiblu.

| Miina a răspuns:

Buna.
Da, strica tenul si cand o sa ai vreo 30 de ani o sa pari de 80.
Cu apa, nu prea merge sa-l inlaturi. foloseste un demachiant.Este mult mai bunbatting eyelashes. Fundapuppy dog eyes

| Kittynika a răspuns:

Da asa e, substantele ce le contine provoaca imbatranirea prematura a pielii, nu doar fondul de ten si alte produse.eu am renuntat complet la ele folosesc doar creion de ochi si rimel si ma demachiez cu ulei de ricin.Folosesc doar masti naturale de curatare a pieli.
Citeste aici si o sa vezi:|
http://www.lucratorul-in-lumina.com/......wtopic.php

| NickiMinaj a răspuns:

Nu stiu daca strica fata, dar nu e cazul sa-l folosesti zilnic, pielea mai trebuie sa si respire. a! e frectie sa-l inlaturi cu apa, trebuie demachiant neaparat.

| ŦєтiţaŦăяăNuмє a răspuns:

Nu strica...
[Deci ce`i care spun ca itiz apar cosuri si bla bla.nu e adevarat.cosurile iti ies ptru ca asa e pielea ta nu din cauza fond de tenului].
Dar totusi e mai bine sa nu il folosesti deoarece nu iti ''respira pielea''tongue

| eDaaaa a răspuns:

Nu stiu sigur...
Dar am auzit ca poti avea ridiuri mai tarziu daca dormi cu el noaptea.
Dar e bine oricum ca il inlaturi happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, faci riduri de la el.
P.s chiar daca il inlaturi seara tot restul zilei sta pe fata si ti-o strica incetu cu incetu.

| alycess a răspuns:

Dap strica fata doar daca e un fond de ten ieftin si daca nu il intinzi bine pe fata.
trebuie sa ieviti zina nasului happy ca sa nu`ti apara cosuri big grin pup

sper ca ti-am fost de ajutor big grin