| joy a întrebat:

Frati'miu nu s-a mai ras de o luna de frica sa nu se mai irite. Din pacate, a pus prea multe intrebari si nu mai poate posta momentan.Intrebarea lui suna asa: Spuneti-mi si mie va rog, ce after shave folositi? Am si eu nevoie de unul care sa nu ma irite... ce imi recomandati?

Răspuns Câştigător
RaduCiocan
| RaduCiocan a răspuns:

Daca foloseste masina de ras electrica (phillips, braun, etc) nu mai trebuie neaparat aftershave, deci scapa definitiv de iritatii. Este ceva mai scump, dar merita banii. Nu mai folosesti crema/spuma de ras, lame de ras si nici apa. Probabil ca se amortizeaza si banii bagati in lame/spume/aftersahve in 12-18 luniwinking

12 răspunsuri:
| Dara a răspuns:

Sotul meu foloseste HYMM after shave balm, de la Amway. Il foloseste impreuna cu spuma de ras HYMM. Avea aceeasi problema si acum s-a rezolvat. Poate incerca si fratele tau, sper sa-i foloseasca.

| Sara2 a răspuns:

Nivea in stcluta alba pentru piele sensibila...calmeaza si nu are alcool

RaduCiocan
| RaduCiocan a răspuns:

@Bro pentru mine merge mai bine cel cu rotite, cel cu sita ma mai agata din cand in cand

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Sa se duca intai la un medic dermatolog, pentru edificarea asupra cauzelor, stabilirea tipului de ten si ii va spune dr ce si cum! Eu folosesc de ani buni Nivea after shave/balsam, pentru ten sensibil, ala alb, din reclama de la tv, si 2, Gilette balsam sensitive! Bea apa desula? Nu are alte prb, din alte zone?! Sanatate!

| simpluEu. a răspuns:

Eu folosesc intesa... e foarte bun.

| darksight a răspuns:

I-am raspuns si lui. La mine Ghivenchy a rezolvat problema. Aftershave balsam gel.

| claudya a răspuns:

Nivea gel reconfortant

| hashe86 a răspuns:

Eu folosesc gel de ras gillete apoi un after shave balsam de la adidas, insa trebuie sa recunosc ca eu nu am tenul sensibil la barbierit.
cred ca cea mai buna solutie pentru el e cea data de selfhelp

| kinkyk a răspuns:

Incearca Hydra Soothe (After Shave Balsam), din gama Gillette Fusion

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Selfhelp, in situatia asta, care este mai bun? Cel cu sita sau cel cu rotite?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da Selfhelp, de asta intreb, eu am renuntat la cel cu sita pentru ca agata si mai si irita, dar nu l-am folosit pe cel cu rotite si aveam nevoie de o parere inainte sa dau banutu pe el.

| kufu a răspuns:

Pentru mine functioneaza balsamul Nivea. Si varianta cu masina de ras merge bine. Pentru cei foarte sensibili chiar recomand.

Întrebări similare