| coralia_5862 a întrebat:

Ftelor este adevarat daca te epilezi cu lama pe picioare ca firul se ingroase? dau fundita happy

Răspuns Câştigător
| BellyGiggling a răspuns:

Ba este adevarat! Si pe langa ca iti creste mai gros se mai si mai inmulteste :-s. Eu ma fac cu aparat electric desi la inceput doare apoi o sa te obisnuiesti. Exista si o crema care iti reteaza firul de par de la nivelul pielii dar mi se pare proasta avand in vedere ca miroase oribil chiar daca pe cutie (sau in ce este) scrie ca este cu miros de menta, mirosul e tot acelasi ca la celelalte si iti ramane pe picioare ca o mazga chiar si dupa ce te speli si plus ca mai ramane si mirosul cateodata:-s! Deci parerea mea este sa te faci cu aparatul fiindca daca te faci cu lama mereu o sa iti ramana sub piele cum le ramane barbatiilor dupa ce isi rad mustata:-s (sau eventual sa te faci cu ceara chiar daca tot doare e mai bine decat cu aparatul fiindca ia mai mult par deodata) sper ca ti-a fost de folos ce ti-am zis!:*

4 răspunsuri:
| DeEAஐ a răspuns:

Categoric! fi sigura de asta

| Tania a răspuns:

Nu e adevar. Firele pe sub piele mai cresc si de la aparatul electric, eu le evit folosind un gel de dus exfoliant mereu si hidratand pielea pe fiecare zi.

| xXAMAXx a răspuns:

Nu este adevarat dar daca te razi o sa-ti iasa fire pe dedesubt. Funda!

| Emma_7319 a răspuns:

Nu, nu e adevarat x-(