Nu.Fulgii nu ingrasa. Eu fac combinatia asta: iaurt cu fulgi de porumb, lapte cu fulgi de porumb Mie imi plac aceeia. FORTZA :X Eu ii mananc Imi plac De ingrasat nu ingrasa. Fulgii de porumb, ca si restul cerealelor sunt recomandati si sanatosi! Cu iaurt sunt o gustare gustoasa si sanatoasa.De obicei se servesc dimineata, iti ofera energie.Dar poti manca si la pranz sau la cina, bineinteles.Este bine sa mananci o zi fulgi de porumb cu iaurt,alta zi "Musli". indiferent ca sunt cu fructe uscate sau ciocolata, pentru ca nu este o cantitate mare, deci este buna si sanatoasa. Sper ca te-am ajutat!
Normal ca nu ingrasa.Pai fulgii de porumb sunt pentru a slabi,ii poti manca cu lapte, iaurt, goi cum vrei sunt foarte buni pentru o cura. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Nu, nu ingrasa! Ai putea sa-i mananc cu lapte sau cu iarut pentru o portie mult mai mare de energie.
Tot ce bagi pe gură îngrașă inclusiv aerul combinat cu mâncare sau din băuturi carbogazoase
Nu. dar sunt mult mai sanatosi decat cerealele cu ciocolata sau alte tampenii. Sunt buni mai ales daca-i mananci dimineata intr-un bol cu lapte :P uite un link care iti arata cate calorii si chestii din astea au fulgii de porumb : http://calorii.oneden.com/Calorii-Fulgi-de-porumb.html
Georgian1992 întreabă: