| iwannabeperfect a întrebat:

Functioneaza masajul cu uleiuri (susan, marar), tincturile de marar, semintele de in, exercitiile fizice, semintele de susan, ceaiul de schinduf etc pentru mărirea sânilor?
Funda**

Răspuns Câştigător
| Just0a0dream a răspuns:

Buna!
In primul rand,depinde foarte mult de genele tale,de ceea ce ti-a dat,, Mama Natura". Daca esti inca in perioada de dezvoltare, ii poti stimula sa creasca facand toate aceste lucruri, dar nu se vor intampla minuni, ar fi prea frumos totusi. Dusurile scotiene(alternarea apei fierbinti cu cea rece) impreuna cu masajul cu diferite uleiuri este benefic indiferent daca mai esti in perioada dezvoltare fizica.Iti recomand flotarile si ridicarea de greutati in pozitie sezut.Aceste lucruri nu te vor face sa iti schimbi neaparat marimea sutienului,dar ajuta.Ii mentine fermi,iar exercitiile iti lucreaza muschii, iar daca lucrezi intens, in timp vor fi mai rotunzi si mai ridicati, si automat vor lua putin in dimensiune, si vor parea putin mai mari.Dar..repet,nu exista minuni, decat daca iti iei un sutien cu mult push up, sau..iti pui silicoane.dar nu toate fetele isi permit sau au curaj(printre care si eu). Alte metode nu ma sunt.Iti recomand ce ti--am scris mai sus,si se vor observa niste diferente,placute bineinteles,dar nu peste noapte,in cateva luni. Intre timp,mai poti,, pacali" privitorii cu un sutien cu push up bine ales care sa sustina(unele sutiene chiar fac minuni, crede-ma, conteaza sa stii sa alegi, nu conteaza ca el costa 20 de lei) si depinde si de haine.De obicei decolteurile in V mai dau senzatia de volum.Stiu cum e sa iti doresti sani mai mari, am incercat si eu destule dar ce sa facem, daca nu ne operam, mai apelam la trucuri, nu?