| Silviu0101 a întrebat:

Funda! 2 intrebari scurte:

1. Merita ca baiat sa folosesc nuantator/vopsea neagra? Am deja parul brunet dar pentru a fi negru negru
2.Este ok pentru un barbat sa se epileze pe maini sau picioare sau amand2? Sau nu este bine?
Argumentat va rog. Multumesc

9 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Sa nu uiti: la negru se potriveste rosu. Poti sa iei si un ruj sau iti faci permanent pe buze.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Depinde cat par ai in cap si la cat vrei sa-i zici " bye bye ". Ai putea incerca cu nuantator dar daca te tunzi scurt e doar pierdere de timp si un moft in plus de intretinut, tu alegi.

2. Mie mi se pare ok, mai ales cand e corpul bine lucrat ( nu musai dar mi se pare mie ca da mai bine asa, pitici pe creier ), nu vad nici-o problema.

| Metalheadforever666 a răspuns:

1.Daca vrei sa te vopsesti fa-o atunci cand o sa albesti nu acum cand inca esti tanar.
2. Daca parul de pe maini si picioare te deranjeaza foarte tare si nu-ti pasa de parerile altora atunci te poti epila.

| LoveMeBabyasdfg a răspuns:

Iti spun ca fata ca urasc barbatii epilati.Nu stiu, sincer ce fel de fata apreciaza asa ceva, e oribil.Cat despre vopsea.nu-ti recomand.

| octaviatatar a răspuns:

Depinde de ce crezi tu. si eu am parul negru dar vreau o nuanta mai inchisa pentru ca mi-ar sta mult mai bine iar in privinta parului normal ca te poti epila pe toti tinerii 20-30 ani i-am vazut ca se epilau adica e absolut normal.

Răspuns utilizator avertizat
| octaviatatar a răspuns (pentru Violleta2022):

Sunt fata si sunt crestina. unchiul meu nu suporta parull si atunci se epileaza pe picoare dar nimeni nu ii zice nimic. Dar fiecare cu parerea lui/ei nu?

| Marunna a răspuns:

Nu și nu