| αиđяззα a întrebat:

(funda +2 voturi inteligente si 2 folositore, mai am un cont si va dau de pe el) La fel ca datiile trecute. Este vorba tot de prietena mea. S-a despartit de prietenulul ei iar acum vrea sa se impace. Problema este ca ei se vor intalni cinerea viitoare iaratunci vor decide daca vor mai fi sau nu impreuna.

Mi-a cerut de multe ori sfaturile iar eu nu am reusit sa o ajut niciodata.
Cu ce sa inceapa?
Ce sal intrebe?
Ce sa-i spuna?

Va rog spuneti-mi rapid, cat mai multe raspunsuri puppy dog eyes happy scuzati gategoria dar am vazut ca e cea mai populata

Răspuns Câştigător
| whiterose26 a răspuns:

In primul rand, ar trebui sa ii urmareasca reactiile.Poate ca el regreta faptul ca s-au despartit si va incepe el discutia. Daca nu, ea categoric nu trebuie sa inceapa o drama cu cat a suferit ea, sau cat inseamna el pentru ea.Pur si simplu sa lase lucrurile sa curga normal, sa fie cat mai naturala(macar sa para ca nu e stresata, desi cu siguranta etongue ), sa fie degajata, iar daca intr-adevar isi doreste o relatie cu acest baiat sa isi exprime clar dorinta. Sper ca am fost de folos, ii tin pumnii prietenei tale.Pa,pa:*

2 răspunsuri:
| treipuncte a răspuns:

Poi intrebe daca o mai iubesti ea sa spunca ca il iubeste si de astea tongue sa ii zica ca mai vrea sa fie impreuna cu el si de astea... se descurca ea tongue funda smug? :*

| Elena_4706 a răspuns:

Salut (:

Se vor' impaca numai daca se iubesc.
Si. faza e ca mereu baiatu trebuie sa faca primul pas.adika nha.nu e frumos ca o fata sa incerce sa se impace cu pr ei. adica [la asta me refer] :
El ar trebui sa inceapa si fata sa ii raspunda [sa-l ajute putin] big grin
Deci' daca se iubesc, totul va veeni de la sine.

Parerea' mea :d sper ca te'am ajutat