Buna :* uite cum sta treaba. Cunostinta ta poate se refera la faltul ca unii baietii mai fluiera sau striga dupa tine sau altceva. Dar asta nu inseamna ca te cred o usuratica. Pur si simlu vor sa se bage in seama cu tine sau iti fac un compliment. Nu ai de ce sa te sperii. baietii nu sunt toti asa cum cred lumea. cunosc multi baietii si oricat de smekeri sunt ai. nu au intentii rele cand vad o fata imbracata scurt :*
Buna!
Nu prea cred. Poate ca fata aceea a observat ca baietii se uita altfel dupa tine cand porti fusta respectiv pantaloni scurta/scurti, si poate din invidie a zis acest lucru. Am si eu niste colege la scoala care desi ele insele au purtat fusta scurta, le catalogau pe altele care purtau, din invidie banuiesc.
Fustele scurte inseamna exacerbarea sexualitatii. e alegerea ta daca vrei ca baietii sa se gindeasca la tine numai ca un obiect sexual sau sa observe ca mai ai si altceva de oferit (desi la virsta asta ar trebui sa fie ceva in neregula cu ei daca nu s-ar gindi la fete exclusiv dpdv sexual).
Sunt sigur ca ti-a zis o fata asta! Baietiilor le plac fetele care poarta fuste scurte. Succes!
Sa fim seriosi!
Baiatul/barbatul care nu e incantat la vederea unei fete/femei atragatoare si increzatoare; probabil ca ar fi incantat la vederea unui barbat in fusta, paros si pe tocuri.Dar noi nu vorbim aici despre"barbat"(sau complexe), ci despre femeie.Ca unii o recunosc sau nu,tuturor barbatilor le plac femeile"bune",partea proasta e cand nu e reciproc.Iar atunci"femeia e curva". Doar pentru-ca unii sufera de"lipsa stimei de sine"si nu au mai vazut o femeie in viata lor,nu inseamna ca femeia e usoara, ci barbatul e nesigur.Ce castig as avea eu sa ma iau de o fata/femeie, cand as putea mai bine sa-i intru in gratii.Plus ca e vara, e foarte cald afara si nu poti sta cu cojocul pe tine.
"Cum o catalogati?"; Asta e principalul motiv pentru care fetele/femeile sunt"inchise".Si apoi barbatii se mai mira cand afla ca"femeia e curva".O fata/femeie se cucereste prin farmec si nu prin intimidare.Suntem in anul 2011 si nu in 1990 cand femeia era discriminata.Un barbat in pantaloni scurti e ceva normal,insa o femeie"aia e curva".Sa inteleg ca unii barbati prefera nuditatea masculina(sunt si dintre astia),insa intrebarea era adresata"baietilor" si nu"fetitelor". Credeam ca am depasit epoca specistilor si rasistilor.Dar unii nu au inteles inca si continua cu intimidarea si"o forma mai subtila", de hartuire sexuala si discriminare.
Vrei dovada spuselor mele?
E data de cei doi stupizi, primiti la prima mea postare.Vezi pana unde au ajuns unii?; nici cuvantul"femeie" sa nu-l suporte, ce sa mai zic de reactia lor la vederea uneia.salut
Buna eu sunt fata. dar parerea mea e ca chestia asta nu tine neaparat de vestimentatie, ci de comportament, cred ca poti purta fuste scurte (bine, nici exagerat de scurt) cat timp vrei daca ai un comportament ok si poate si un limbaj cat de cat potrivit.
Corina fiecare se imbraca cum vrea. daca porti o fusta mai scurta nu inseamna ca te lasi usor sau alte chesti, astfel de lucruri se catalogheaza dupa alte lucruri/fapte As vrea sa discutam mai mult. sper ca nu te deranjeaza poti sa-mi dai id taw pe privat PLZZ! Si sper ca ti-am fost de folos macar putin
Depinde a cui parere te intereseaza. Ca sa fiu sincer, din punctul de vedere al baietilor de varsta ta, cu cat esti mai putin/scurt/mulat imbracata cu atat mai bine pentru ei. Oricum depinde de gusturi si preferinte. Poate unora le place, altora nu, indiferent de varsta. Nu poti sa-i multumesti pe toti. Daca tie iti place sa porti fuste, atunci chiar trebuie sa-ti pese ce cred altii despre tine? Se zice ca '' haina face pe om '', dar se aplica la fel de bine si invers. Si depinde de fata cum o cataloghez cand o vad ( sa presupunem ca e prima data ), nu tutoror fetelor le vin la fel fustele/pantalonii scurti.
Pai daca afara este frig de "crapa pietrele" poate cred asta dar cum e cald este si normal sa poarte ceva subtire...deci nu prea cred ca acum este vreo problema
DaciaRomania întreabă: