Pai ideea e in felul urmator ele/ei aleg, thu le spui cand vine comanda te anunt sh imi dai bani, schimb pe chimb, n-are bani nu ii dai ca doar nu vrei sa stai dupa acea pers ca nu are ca nu stiu ce. In cazul in care o pers renunta la un obiect thu il trimiti inapoi la firma sh se scade din factura. Cu cat ai comanda mai mare cu atat iti revine mai mult tie din suma respectiva.
Deci Ruzzyka, sa inteleg ca imediat dupa ce aflu cand vine comanda trebuie sa o/il anunt si pana atunci el/ea are obligatia sa vina cu banii? Astfel incat eu sa-i am pe toti de la toata lumea in ziua in care primesc ce am comandat
Thu ai un anumit termen pentru plata comenzi 14 zile de exemplu, ai 14 zile la dispozitie sa platesti comanda, nu neaparat in ziua in care a venit comanda thu trebuie sa si platesti dar sa iti anunti prieteni/cumparatori ca au venit si daca au bani sa le aduci in ziua aia daca nu le dai termen maxim o saptamana maxim, nu 14 zile sa se lungeasca si sa uite. Thu cand faci comanda selectezi intervalul cand sa-ti vina comanda, de exemplu expres la domiciliu in 2 zile iti vine si poti si asa sati anunti comparatori.
Aha, am inteles. Multumesc mult.
Pot primi funda ?
Ai primit
Daca ai nevoie de mai multe detalii, imi poti trimite mesaj si te ajut cu placere.
http://nimicuri-existentiale.blogspot.com/
Alex2126 întreabă: